Yönetim panelinde ve sitede kullanılan bazı özellikler için ayarların kontrol edilmesi gerekmektedir.

Ek olarak E-Fatura entegrasyonu, iletişim bilgileri ekleme, KVKK ve satış sözleşmesi gibi bazı içeriklerin yönetimi de ayarlar içerisinde yer almaktadır.

Ayarlara ulaşmak için "Ayarlar > Genel Ayarlar" sayfasına tıklayınız.

Genel Ayarlar Giriş

Genel ayarlar içerisinde çok sayıda ayar bulunmasından dolayı genel ayar sayfaları anlatılacaktır.

Genel Ayarlar Sayfası


1. Ürün Ayarları : Ürün genel bilgilerini etkileyen özellikleri yönetebilirsiniz. Ürün stok ayarları, resim ayarları, seo bilgileri, kişiselleştirme formları vb. birçok özelliği ayarlayabilirsiniz.

2. Kategori Ayarları : Ürün listeleme sayfalarında genel görünümü ve kullanımı etkileyen ayarları düzenleyebilirsiniz.

3. Sipariş Ayarları : Sitenizde sipariş aşamalarında kullanılan ayarları ve genel sipariş içeriklerini, sözleşmeleri düzenleyebilirsiniz.

4. Kargo Ayarları : Sitenizde kullanılan kargo yapısına ait içerik ve genel kullanım ayarlarını yönetebilirsiniz.

5. Ödeme Ayarları : Müşterilerinize sunduğunuz ödeme seçeneklerine ait yapılandırma ayarlarını düzenleyebilirsiniz.

6. Kampanya Ayarları : Kampanya ve hediye çeklerinize ait genel kullanım ayarlamalarını yapabilirsiniz.

7. Üyelik Ayarları : Üye kayıt esnasında alınan sözleşme içerikleri, üyelik onaylama seçenekleri ve üyelik işlemlerine ait ayarları yönetebilirsiniz.

8. Entegrasyon Ayarları : E-ticaret sitenizde kullanabileceğiniz sosyal medya ile giriş ve e-fatura kullanımı için gerekli entegrasyon ayarlarını düzenleyebilirsiniz.

9. E-İhracat Ayarları : Yurt dışı satışlarınızda genel e-ihracat yapınızı etkileyecek ayarları yönetebilirsiniz.

10. Tedarikçi Ayarlar : Tedarikçi panelini kullanan tedarikçilerinizin yapabilecekleri işlemler ve gönderilen bilgilendirme içeriklerine ait ayarları yönetebilirsiniz.

11. Güvenlik Ayarları : E-ticaret sitenizde fraud ve genel site güvenliğine ait ayarlarını yönetebilirsiniz. Bilginiz olmayan ayarlarda destek ekibi ile görüşmeden değişiklik yapmayınız.

12. Ön Bellek : Sitenizin ön bellek (Cache) temizleme yapısı ve standart çerez kullanımı uyarı ayarlarını düzenleyebilirsiniz.

13. Site Tasarım Ayarları : Mağazanıza ait logo, favicon, site adı vb. sitenizin temel yapısı olan özellikleri ayarlardan ekleyebilirsiniz.

14. Mobil Uygulama Ayarları : Mobil uygulamanıza ait genel tasarım ve kullanım yapısını etkileyen ayarları yönetebilirsiniz.