ENTEGRASYON AYARLARI (GENEL AYARLAR)

E-ticaret sitelerinde entegrasyon ayarları, kullanıcı deneyimini iyileştirmek ve operasyonel verimliliği artırmak için önemli bir rol oynar.

Sitenizde sosyal medya ile giriş ve sms kullanımı için gerekli entegrasyon ayarlarını yönetim paneliniz üzerinden kolayca düzenleyebilirsiniz.

Bu, kullanıcı kayıt sürecini basitleştirir ve dönüşüm oranlarını artırır.

Slide Adımları

- "Ayarlar > Genel Ayarlar" sayfasına tıklayınız.

- "Entegrasyon Ayarları" sekmesine tıklayınız.

 

1. SMS Ayarları

- Pazaryeri Siparişlerine SMS Gitmesin : Pazaryeri platformlarından gelen siparişlerde sms gönderimi yapılmasını yönetebilirsiniz. Bu ayarın çalışabilmesi için SMS lisansı olmalıdır ve SMS entegrasyonu yapılmalıdır.

- SMS Mesajları Tüm Dil Kodlamalarını Desteklesin : SMS mesajlarının içine her alfabeden karakter eklenmesini sağlayabilirsiniz. Entegrasyon sağlanan SMS firması tüm karakterleri destekliyorsa ayar aktif edilmelidir. SMS ücretlendirmesi kullanılan karakterlere göre değişecektir.

- Kargo Gönderildi SMS Kime Gönderilsin : Kargo sms bilgisinin hangi alandaki telefon numarasına gönderileceğini seçebilirsiniz. 

SMS Gönderimi makalemizi incelemek için tıklayınız.

 

2. Facebook Entegrasyon

- Facebook Uygulama Anahtarı/Parolası : Sitenize Facebook hesabı ile üye kaydı yaptırabilirsiniz. Facebook entegrasyon kurulumu için gerekli işlemleri tamamladıktan sonra entegrasyon bilgilerini ayarlara eklemelisiniz. Facebook İle Giriş makalemizi incelemek için tıklayınız.