İLETİŞİM BİLGİLERİ (GENEL AYARLAR)

E-Ticaret sitenizde footer alanında ve iletişim sayfasında üyelerinizin size ulaşabilmeleri için bilgiler gösterebilirsiniz.

İletişim bilgilerinizi eklemek ve düzenlemek için "Ayarlar > Genel Ayarlar > İletişim Bilgileri" sayfasına tıklayınız.

İletişim.png (154 KB)

İletişim bilgileri sayfasından sitede görünmesini istediğiniz tüm bilgileri doldurabilirsiniz. Boş bıraktığınız başlıklar iletişim sayfasında gösterilmeyecektir.

1. Ticaret Sicil Numarası / Mersis No : Sitenizin iletişim sayfasında görünmesi için sicil ve mersis numarası ekleyebilirsiniz. Boş bırakıldığında sitede görünmez.

2. Ulaşım Haritası (Google Maps) : İletişim sayfasında görünecek olan haritayı ayarlardan eklemek için aktif edebilirsiniz. Aktif edildiğinde açılan diğer ayarlarda düzenleme yapılması gerekmektedir. Bu ayardan eklenen haritanın çalışması için "Ulaşım Haritası Api Key" ayarının dolu olması gerekmektedir. Google maps düzenlemesini sağlayarak sitenizde firma adresinizin haritasını gösterebilirsiniz. Ulaşım Haritası Ekleme makalemizi incelemek için tıklayınız.

3. Ulaşım Haritası Koordinat Belirleme : Bu ayar, "Ulaşım Haritası" ayarını aktif ettiğinizde gelmektedir. Harita üzerinden görünmesini istediğiniz konumu seçerek işaretleyiniz.

4. Ulaşım Haritası Bilgi Kutusu İçeriği : Bu ayar, "Ulaşım Haritası" ayarını aktif ettiğinizde gelmektedir. Eklenen haritanın üzerinde görünecek olan firma bilgilerini ekleyebilirsiniz.

5. İletişim Sayfası Düzenlemesi Manuel Yapılsın : Bu ayar pasifken iletişim sayfasında ayarlar üzerinden eklenen firma adres bilgileri gösterilir. Ayarları doldurmanız yeterlidir. Ayar aktif edildiğinde adres ayarları kapanır ve "İletişim Adresi" alanı aktif olur. Bu ayar üzerinden, editör ile adres bilgilerini manuel ekleyip düzenlemeniz gerekmektedir.

6. İletişim Adresi : Bu ayar, "İletişim Sayfası Düzenlemesi Manuel Yapılsın" ayarı aktifken görünmektedir. Ayar aktifken, iletişim bilgilerini bu ayar üzerinden eklemeniz gerekmektedir.

7. Firma Adres Bilgileri : Bu ayarlar, "İletişim Sayfası Düzenlemesi Manuel Yapılsın" ayarı pasifken görünmektedir. Ayar pasifken, iletişim sayfasında görünecek adres bilgilerini bu yarlardan ekleybilirsiniz. Siteye sadece dolu olan ayarlar yansıyacaktır.

8. Sosyal Medya Adresleri : İletişim sayfasında sosyal medya hesaplarına ait linkleri ve hesap bilgilerini göstermek için kullanabilirsiniz. Ayarlar pasifken siteye yansımaz. Bu alandan eklenen bilgiler sadece iletişim sayfasında görüntülenir.

9. Ulaşım Haritası Api Key (Google Maps) : "Ulaşım Haritası (Google Maps)" ayarı aktif ise, haritanın doğru çalışması bu ayar üzerinden api key bilgisi eklemelisiniz. Bu ayar boşken harita kullanılamamaktadır.

10. Kep Adresi : İletişim sayfasında kep adresini göstermek için kullanabilirsiniz. Ayar boş bırakıldığında siteye yansımamaktadır.

iletişim2.png (329 KB)

iletişim3.png (141 KB)