Yotpo entegrasyonu ile sitenize gelen yorumları Yotpo paneline aktarabilir, Yotpo üzerinden Google gibi platfomlara gönderebilirsiniz. 

Bu sayede gerçek kullanıcı yorumlarını tüm platformlarda kolayca yönetebilirsiniz.

Yotpo ile müşterilerinizin zihinlerini okuyabilirsiniz. Ürünleriniz hakkında ne düşündüklerini anlayabilir ve müşteri deneyimini iyileştirmek için fırsatlar belirleyebilirsiniz.

SMS pazarlaması, sadakat ve yönlendirmeler, abonelikler, incelemeler ve görsel UGC için en gelişmiş çözümlerle Yotpo, savunuculuk sağlayarak ve müşteri yaşam boyu değerini en üst düzeye çıkararak markaların büyümelerini hızlandırmasına yardımcı olur. 

Yotpo ile markalar, güveni ve satışları artırmak, sadık müşteri savunucuları yetiştirmek, sürekli geliri artırmak, alışveriş yapanları en iyi katılım kanallarında meşgul etmek ve çok daha fazlası için sosyal kanıttan etkili bir şekilde yararlanabilir. 

Büyük markalar mutlu müşteriler üzerine inşa edilmiştir. Yotpo ile daha iyi iş kararları vermeniz için gereken bilgileri edinebilirsiniz.

Uygulamayı satın aldıktan sonra sitede Yotpo'nun görünümü için Front-End departmanımızın işlem sağlaması gerekmektedir. (Front-End işlemleri için ek ücret istenebilmektedir.)

Kurulum sonrasında Nildesk üzerinden talep açarak Front-End departmanına Yotpo için tasarım düzenlemelerini yaptırabilirsiniz.

Slide Adımları

Yotpo Entegrasyonu, ücretli bir uygulamadır.

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi" sayfasından satın alarak kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Yotpo ile entegrasyon sağlamak için öncelikle Yotpo üzerinden hesap açmanız gerekmektedir. 

Yotpo paketleri içerisinden size uygun olan paketi seçerek satın alım yapabilirsiniz. Yotpo paketleri için Yotpo tarafından destek alabilirsiniz.

Yotpo tarafındaki işlemlerinizi tamamladıktan sonra uygulamayı satın alabilirsiniz.

Uygulama detayında Yotpo tarafından alınan "APP Key" bilgisini ekleyerek, sözleşmeyi onaylayınız. "Yükle" butonu ile uygulamanın kurulumunu tamamlayabilirsiniz.

 

Örnek Yotpo Tasarımları : 

yotpo3.png (47 KB)

yotpo4.png (56 KB)

yotpo5.png (100 KB)