Günümüz e-ticaret yapılarında satış, yönetim, güvenirlik vb. konularda müşteriler ile iletişimde olmanın olumlu etkileri olmaktadır.

E-ticaret sitenizde çeşitli chat uygulamalarını entegre ederek müşterilerin sormak istedikleri konularda siteye kolayca ulaşmalarını sağlayabilirsiniz.

T-Soft altyapısı ile bu konuda kullanabileceğiniz "WhatsApp Kulakçığı" uygulamamız bulunmaktadır.

Uygulama kurulumu ve kullanımı için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Slide Adımları

WhatsApp Kulakçığı uygulaması, ücretli bir uygulamadır. 

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi" sayfasından satın alarak kurulumu sağlayabilirsiniz.

Uygulama kurulumu ve ödeme aşamaları ile ilgili sorularınız için Nildesk üzerinden T-Soft Apps departmanımıza talep oluşturabilirsiniz.

Bu uygulama, sitenizden WhatsApp aracılığıyla sizlerle iletişime geçmek isteyenler için bir html blok oluşturur ve uygulama kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşur.

Uygulamayı yüklediğinizde bilgilerinizi girebileceğiniz uygulama içeriği alanı açılacaktır.

WhatsApp numaranızı ve bilgilerinizi ekledikten sonra sözleşmeleri onaylayarak "Yükle" butonuna tıkladığınızda uygulamanız çalışacaktır.

 

- Telefon No : Müşterilerin siteye ulaşmalarını istediğiniz numarayı bu alandan eklemelisiniz. Uygulamaya tıklandığında müşteri WhatsApp uygulamasına yönlendirilir ve bu numaraya ait sohbet ekranı otomatik açılır. Numara eklerken başında "90" kodu bulunmalıdır. Örnek olarak; "905555555555", "908505555555"

- Sabit Mesaj : Bu alana yazdığınız metin WhatsApp kulakçığına tıklandığında müşterilerin size yazacağı mesaj alanına otomatik aktarılır.

- Banner Başlığı : Sitede uygulamaya tıklanmadan önce gösterilecek olan başlık bilgisidir.

- Banner Açıklama : Sitenizde uygulamaya tıklandığında açılan pencerede gösterilecek olan açıklama metnidir.

- Buton Metni : WhatsApp uygulamasına yönlendirme işlemini sağlayan butona ait metin bilgisidir.

- Çeviri : Uygulama içerisindeki her seçeneğin kullandığınız diğer dillerdeki çevirilerini ekleyebilirsiniz. Çevirileri eklemek için içeriklerin karşısında bulunan dil simgelerine tıklayarak düzenleyebilirsiniz. Dil ikonuna tıklayarak Türkçe dahil kullanılan tüm diller için karşılıklarını tekrar yazmalısınız. Boş bırakılması durumunda sitede de boş gelecektir.