WHATSAPP KAYAN EYLEM DÜĞMESİ

WhatsApp Kayan Eylem Düğmesi uygulaması, sitenizden WhatsApp aracılığıyla sizlerle iletişime geçmek isteyen kullanıcılar için bir widget oluşturur.

Butona tıklayan ziyaretçilere WhatsApp mesajlaşma ekranı açılır.

Slide Adımları

WhatsApp Kayan Eylem Düğmesi, ücretli bir uygulamadır. 

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi" sayfasından satın alarak kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulama detayında widget ekranında görüntülenecek bilgileri düzenleyebilir, WhatsApp numarası tanımlaması gibi düzenlemeleri gerçekleştirebilirsiniz. 

İçerik alanlarında kısa çizgi, tırnak işareti vb. karakterler desteklenmemektedir.

Tüm düzenlemeleri tamamladıktan sonra sözleşmeyi onaylayarak uygulamayı yükleyebilirsiniz.

1. Personel Adı : WhatsApp widgeti açıldığında kullanıcıların kiminle görüştüğünü bilmeleri için isim bilgisi ekleyebilirsiniz.

2. Personel Resmi : Sitede görüntülenecek olan görsel yolunu ekleyebilirsiniz. Resim URL'si için sitenizin yönetimin panelindeki dosya yöneticinden resim yükleyerek URL alabilirsiniz veya farklı bir dosya yükleme servisini kullanabilirsiniz. Uygulamada kullanılacak görselleri sitenizde barındırmak için anasayfada bulunan "Dosya Yönetici" alanına tıklayınız. Kullanmak istediğiniz görseli "Yükle" butonunu kullanarak yükleyiniz. Yükleme sonrasında görselin altında bulunan üç nokta ile seçenekleri açınız ve "URL" seçeneğine tıklayınız. Seçtiğiniz görsel tarayıcıda açılacaktır. Tarayıcıda gösterilen görsel linkini kopyalayınız ve uygulamaya ekleyiniz.

3. Personel Durum Yazısı : Widget içerisinde geri dönüş süresi gibi kısa durum bilgilendirmesi ekleyebilirsiniz.

4. Karşılama Yazısı : Widget içerisinde kullanıcıların ilk karşılama metnini düzenleyebilirsiniz. 

5. Yazıyor Metni : WhatsApp ikonu üzerine tıklandığında karşılama yazısı yüklenene kadar görüntülenecek olan yazıyor bilgisidir.

6. Buton Yazısı : Widget açıkken WhatsApp'a bağlanmak için eklenen buton metnidir.

7. Telefon Numarası : Kullanıcıların sizinle WhatsApp üzerinden iletişime geçebilecekleri numara bilgisini ekleyiniz. Numara "90" ile başlamalıdır.

8. Dil : Uygulama içeriklerinizin kullandığınız diğer dillerdeki çevirilerini bu alandan ekleyebilirsiniz. Varsayılan olarak kullandığınız dil için bu alandan içerikleri eklemelisiniz.