UserWay Erişilebilirlik Widget'i, web sitelerini erişilebilirlik açısından geliştirmek isteyenler için güçlü bir araçtır.

UserWay Erişilebilirlik Widget'ı, markanızın ve müşterilerinizin katı yasal düzenlemelere uygun erişilebilir bir dijital deneyime sahip olmasını sağlayan dünyanın en gelişmiş AI tabanlı otomatik düzeltme teknolojisidir.

Bu kullanıcı dostu araç, engelli bireylerin web sitelerini kolaylıkla kullanabilmelerini sağlar ve aynı zamanda tüm kullanıcıların deneyimini iyileştirir.

UserWay, site sahiplerine erişilebilirlik standartlarına uyum sağlama ve kullanıcıların ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir çözümler sunma imkanı sunar.

Bu widget, görme engelli kullanıcılar için ekran okuyucu uyumluluğu, klavye gezintisi için destek, renk kontrastı ayarları gibi çeşitli erişilebilirlik özelliklerini içerir. 

UserWay uygulaması ile web sitenizin mevcut kodlarında değişiklik yapmadan erişilebilirlik ihlallerini ölçen, izleyen ve düzelten entegre bir çözüm sunulmaktadır.

Slide Adımları

UserWay uygulaması, ücretsiz bir uygulamadır. 

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi" sayfasından kurulum sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulama detayında bulunan seçenekler ile UserWay görünümünü özelleştirebilirsiniz.

Düzenlemeleri yaptıktan sonra sözleşmeyi onaylarak uygulamayı yükleyebilirsiniz.

- Konumu : UserWay uygulama ikonunun sitede hangi konumda görüneceğini seçebilirsiniz.

- İkon Boyutu : Görüntülenen ikonun boyutunu seçebilirsiniz.

- İkon Tipi : İkon tipi olarak size sunulan seçeneklerden istediğinizi kullanabilirsiniz. İkon tipi olarak; "İnsan, Sandalye, Göz, Yazı" seçenekleri sunulmaktadır.

- Renk : Uygulama ikonunun sitede gösterileceği rengi değiştirebilirsiniz.

- Mobilde Göster : UserWay uygulamasının mobil cihazlarda görünürlüğünü belirleyebilirsiniz.

Site ön yüzde ziyaretçiler UserWay ile çeşitli özelleştirmeler yapabilir. 

Kontrast değerini değiştirme, sitedeki linkleri ön plana çıkarma, metin değişiklikleri, hizalama vb. birçok işlemi kolayca yapabilirler.

Widget konumunu değiştirebilir, kullanmak istemiyorlar ise oturumları sürece gizleyebilirler.