Ziyaretçiniz e-ticaret sitenizin bulunduğu sekme dışında başka bir sekmeye geçerse, sizin sekmenizin farkedilmesi için öne çıkan kampanyalarınızı ikonlar ve metinlerle müşterilerinize fark ettirebilirsiniz.

Sürekli değişen ikon ve yazılar müşterilerin ilgilisini çekecek ve sitenize geri döneceklerdir.

Slide Adımları

ThinkFE, ücretsiz bir uygulamadır.

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi"  sayfasından yükleyerek kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulama detayında özelleştirme içeriklerini düzenleyebilirsiniz.

Düzenlemeleri yaptıktan sonra sözleşmeyi onaylayarak uygulamayı yükleyebilirsiniz.

- Mesaj 1/2/3 : Sitenizin bulunduğu tarayıcı sekmesinde görüntülenecek olan mesajdır. Eklediğiniz mesaj içerikleri slider olarak kayan metin şeklinde gösterilecektir.

- Favicon URL 1/2/3 : Sitenizin bulunduğu tarayıcı sekmesinde eklediğiniz mesaj içeriğiyle birlikte görüntülenecek ikondur. Eklediğiniz mesaj içerikleri değiştikçe ilgili mesaja eklediğiniz favicon görünümü de değişecektir. Eklenecek facivon görselini öncelikle yönetim panelinizde "Dosya Yöneticisi"ne yükleyiniz. Yüklediğiniz görsel üzerinde üç noktaya tıklayarak "URL" seçeneğine tıklayınız. Tarayıcı sekmesinde "Bağlantı" bölümündeki linki kopyalayarak, uygulama içerisinde url alanına yapıştırınız.