TABOOLA PIXEL ENTEGRASYONU

Taboola Pixel, Taboola'nın reklam platformu üzerinde reklam performansını ölçmek ve optimize etmek için kullanılan bir izleme kodudur. Bu pixel, web sitenizin belirli sayfalarına yerleştirilir ve ziyaretçi etkileşimlerini izler. Özellikle marka bilinirliği ve site trafiği için etkili bir şekilde kullanılan bu pixel, yapay zeka öğrenimi ile desteklenen algoritmaları kullanarak reklamların daha iyi hedeflenmesini sağlar.

Taboola Pixel, sitenizde oluşan dönüşümleri Taboola platformuna aktararak reklam performansını daha detaylı bir şekilde analiz etmenizi sağlar. Bu sayede, reklam kampanyalarınızın etkinliğini ölçebilir, hangi reklamların daha fazla dönüşüm getirdiğini görebilir ve buna göre reklam stratejilerinizi optimize edebilirsiniz.

Taboola'nın reklamlarının gerçekçi görünümü ve dikkat çekici özellikleri sayesinde tıklama oranları diğer platformlara göre genellikle yüksektir. Bu da Taboola Pixel'in etkili bir şekilde kullanıldığı takdirde reklam kampanyalarının daha başarılı olmasını sağlayabilir.

Slide Adımları

Taboola Pixel Entegrasyonu, ücretli bir uygulamadır. 

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi" sayfasından satın alarak kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulama detayında "Taboola ID" bilgisini ekleyiniz ve sözleşmeyi onaylayarak kurulumu tamamlayınız.

ID bilgisini Taboola tarafından alabilirsiniz.

Uygulama kurulumu sonrasında işlemler ve kontrol için Taboola tarafı ile iletişime geçebilirsiniz.