Setrow, CRM tabanlı dijital pazarlama ve ileri seviye e-mail marketing özellikleri sağlamaktadır.

Setrow ile spam oluşturmadan email marketing ve toplu eposta gönderim sistemi ile gönderiler yapabilirsiniz.

Setrow, dijital pazarlama için ihtiyaç duyulan tüm araçları modüler şekilde tek bir merkeze toplayarak verimliliği maksimize etmektedir.

Setrow müşterilerinin doğru zamanda doğru içerikle hedef kitlelerine ulaşmasını sağlayan “web kişiselleştirmeleri” ve ilgili Push Notification & Smart Instant Pop-up servisleri ile tamamlanmış öneri motoru altyapısı ile birlikte güçlü CRM araçlarına sahip bir SAAS yazılımıdır.

E-posta pazarlama, SMS pazarlama, push notification, web sitesi kişiselleştirme, local SEO ve İYS entegrasyonu gibi dijital pazarlama hizmetlerini sunmaktadır. 

Setrow Ürünleri

Email Pazarlama : Müşterilerinizin ilgi alanlarına göre tamamen segmente, hedefli ve kişiselleştirilmiş e-bültenler gönderebilirsiniz. Bulk email kampanyalarınızda hız ve yüksek performanstan yararlanabilirsiniz.

Push Notification : Ürünleri ve sunulan hizmetlerin dijital bir vitrini olan web sitesi üzerinden birçok müşteriye ulaşabilirsiniz.

Akıllı Popup : Birkaç dakika içinde ve zengin aksiyon çeşitleriyle popup kurulumlarınızı gerçekleştirerek site trafiğinizi yönetebilir ve dönüşümlerinizi arttırabilirsiniz.

SMS Pazarlama : İzinli SMS datanıza başka bir platforma ihtiyaç duymadan SMS gönderebilirsiniz.

Recommendation Engine : Ziyaretçilerinizin hem önceki hem de anlık hareketlerine göre en doğru ürünleri web sitenizin dilediğiniz sayfalarında önererek, satılma potansiyellerini arttırabilirsiniz.

Akıllı Banner : Potansiyel müşterilerinizi, "call-to-action" bannerlarla alışverişi tamamlamaya motive edebilirsiniz.

Local SEO : Google arama metriklerinde işletmenizin değerini arttırın ve gelen ziyaretçi yorumlarını ek bir panel üzerinden görün, yanıtlayın, işletmenize değer katın!

Slide Adımları

Setrow Entegrasyonu, ücretsiz bir uygulamadır. 

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi"  sayfasından yükleyerek kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulama detayında Setrow üzerinden alınan bilgileri ekledikten sonra, sözleşmeyi onaylayarak kurulumu tamamlayabilirsiniz.

- Müşteri Kodu (Türkçe Dili) : Setrow üzerinde kullanılan diller için müşteri kodları bulunmaktadır. Bu alana Setrow'da Türkçe dile ait müşteri kodunuzu alarak eklemelisiniz.

- Müşteri Kodu (Diğer Diller) : Setrow'da kullanılan diğer dillere ait müşteri kodunu ekleyebilirsiniz. Kullanımı zorunlu değildir.

- Client Api Key : Entegrasyon için Setrow tarafından api bilgisini alarak bu alana ekleyebilirsiniz.

Kurulumu tamamladıktan sonra Setrow tarafına bilgi vererek kontrol ettirebilirsiniz.