SEPETTE MİKTAR KONTROLÜ UYGULAMASI

Sepette Miktar Kontrolü Uygulaması, kullanıcıların sepet sayfasında satın alma tuşuna bastığında, sepetlerinde yanlışlıkla birden fazla adet eklenen ürünler için uyarı almasını sağlayan bir araçtır.

Kullanıcılar bu uyarıyı görerek, yanlışlıkla fazla sayıda ürün eklediklerini fark edebilirler.

Eğer kullanıcı yanlışlıkla birden fazla ürün eklememişse, siparişine devam edebilir. Ancak eğer kullanıcı bu kadar fazla ürün eklemediğini düşünüyorsa, sepete geri dönerek eklenen ürün miktarını düzeltebilir.

Sepette Miktar Kontrolü Uygulaması, kullanıcıların yanlışlıkla fazla sayıda ürün eklemesini önler ve böylece alışveriş deneyimini daha güvenli hale getirir. Bu uygulama, müşteri memnuniyetini artırırken aynı zamanda işletmenizin itibarını korumanıza yardımcı olur.

Slide Adımları

Sepette Miktar Kontrolü Uygulaması uygulaması, ücretsiz bir uygulamadır.

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi" sayfasından kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulama içerisinde gösterilen içerikleri düzenleyerek kullanabilirsiniz.

Bilgileri düzenledikten sonra sözleşmeyi onaylayarak uygulamayı yükleyebilirsiniz. 

1. Mesaj : Uyarı penceresinde gösterilecek olan metin açıklamasıdır.

2. Siparişi Tamamla : Uyarı penceresinde ziyaretçinin siparişe devam etmesi için buton eklenmektedir. Buton üzerindeki metni bu alandan ekleyebilirsiniz.

3. Sepete Dön : Uyarı penceresinde ziyaretçiye siparişini düzenlemek için sepete dönmesini sağlayan bir buton eklenmektedir. Buton üzerindeki metni bu alandan ekleyebilirsiniz.

4. Dil Çevirileri : Uyarı penceresinde uygulamaya eklenen metinlerin görünmesi için bu alandan "Türkçe" (kullandığınız varsayılan dil) alanına da eklemelisiniz. Bu alandan ekleme yapılmaması durumunda uyarı penceresi içeriği boş görüntülenecektir. Bu alandan içeriklerin diğer dillerdeki bilgilerini de ekleyebilirsiniz.