Sepette Fiyat Kontrolü uygulaması, müşterilerin satın alma işlemini gerçekleştirmeden önce sepetlerindeki toplam tutarın belirlenen bir tutarın altında olup olmadığını kontrol etmek için kullanılan bir araçtır.

Bu uygulama sayesinde, müşteri satın alma tuşuna bastığında sepetindeki toplam tutar belirlenen bir sınırdan düşükse, müşteriye uyarı verilir ve siparişin tamamlanması engellenir. Ayrıca, belirlenen sınırdan düşük tutarda sipariş verilmesini engellemenin yanı sıra, müşteriye bilgilendirme metni gösterilerek nedenini açıklayabilirsiniz.

Sepette Fiyat Kontrolü uygulaması, müşterilerin yanlışlıkla düşük tutarlı sipariş vermesini önler ve satın alma sürecini daha güvenli hale getirir. Bu sayede, müşteri memnuniyetini artırır ve geri dönüşüm oranlarınızı olumlu yönde etkileyebilirsiniz.

Slide Adımları

Sepette Fiyat Kontrolü, ücretsiz bir uygulamadır. 

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi"  sayfasından yükleyerek kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulama detayında özelleştirme içeriklerini ekleyebilirsiniz.

Düzenlemeleri yaptıktan sonra sözleşmeyi onaylayarak uygulamayı yükleyebilirsiniz.

1. Türk Lirası Para Biriminde Sepet Tutarı : Sitenizde müşterilerin en az ne kadar tutarda sipariş verebilmesini istiyorsanız bu alandan "TL" tutar limitini tanımlayabilirsiniz. Bu alana yazdığınız tutarın altındaki sepetler siparişe devam edemeyecektir.

2. Euro Lirası Para Biriminde Sepet Tutarı : Sitenizde müşterilerin en az ne kadar tutarda sipariş verebilmesini istiyorsanız bu alandan "Euro" tutar limitini tanımlayabilirsiniz. Bu alana yazdığınız tutarın altındaki sepetler siparişe devam edemeyecektir.

3. Dolar Lirası Para Biriminde Sepet Tutarı : Sitenizde müşterilerin en az ne kadar tutarda sipariş verebilmesini istiyorsanız bu alandan "Dolar" tutar limitini tanımlayabilirsiniz. Bu alana yazdığınız tutarın altındaki sepetler siparişe devam edemeyecektir.

4. Fiyat Kontrol Türü : Sepette kontrol edilecek tutar limitinin türünü seçebilirsiniz. "İndirimsiz Sepet Tutarı" ve "İndirimli Sepet Tutarı" olmak üzere iki seçenek sunulmaktadır. İndirimsiz sepet türünde onay için kampanya hariç tutar, minimum sepet tutarını geçmesi yeterlidir. İndirimli sepet tutarında indirimli fiyat minimum sepet tutarını geçmesi gerekmektedir.

5. Mesaj : Eğer sepet toplam tutarı uygulamada belirlediğiniz tutarın altında ise gösterilecek olan uyarı metnidir.

6. Sepete Dön Buton Yazısı : Uyarı penceresinde kullanıcıyı sepete yönlendirmek için yer alan buton üzerinde görüntülenecek olan metindir.

7. Dil : Mesaj ve buton yazısı metinlerinin kullandığınız diğer dillerdeki çevirilerini ekleyebilirsiniz. Kullandığınız varsayılan dil içinde bu alandan metinleri tanımlamalısınız. Aksi durumda uyarı penceresi boş görüntülenecektir.