Push bildirimleri markaların müşterilerini tüm cihazlar ve tarayıcılar üzerinden hedeflemesini sağlayan basit ancak oldukça etkili mesajlardır.

Online markalar, push bildirimleri ile stratejik yeniden hedefleme kampanyaları yaratarak online satışlarını artıracakları gibi müşteri ilişkilerini de güçlendirebilirler.

Segmentify’ın kişiselleştirilmiş ve segment push bildirimi senaryoları, stratejik ve doğru konumlandırma ile markaların online gelirlerini artırma potansiyeline sahiptir. 

Segmentify ile tüm online kanallardan elde edilen veriye dayanarak kullanıcılarınızı segmentlere ayırabilir ve son derece kişiselleştirilmiş bir alışveriş deneyimi sunarak online satışlarınızı artırabilirsiniz. Daimi müşterilerinize özel fırsatlar sağlayabilir, sitenizden ilk kez alışveriş yapmış kullanıcıları özel indirim kuponlarıyla tekrar alışveriş yapmaya yönlendirebilirsiniz.

Kişiselleştirilmiş anlık bildirimler kullanarak online satışlarınızı yükseltebilirsiniz. Anlık bildirimlerden yararlanarak kullanıcılarla gerçek zamanlı iletişim kurabilirsiniz. Maillerin iki katı kadar okunma oranına sahip olan kişiselleştirilmiş anlık bildirimler, e-ticaret siteleri için satışları arttırmanın en etkili yollarından biridir. Segmentify sayesinde web site ziyaretçileriniz için kişiye özel ürün, bildirim, pop-up, arama sonucu ve e-mail sunabilirsiniz.

Segmentify Push Bildirimlerini Tercih Etmeniz İçin 5 Sebep 

● "Sepette Bırakılan Ürünler" ve "Kişiselleştirilmiş İndirim Duyuruları" dahil olmak üzere 10’un üzerinde kullanıma hazır otomatik kampanya senaryosunu kullanabilirsiniz.

● Yalnızca kampanyalarınızı yaratmakla kalmayıp doğru yönlendirmeler ile her zamn daha iyi sonuçlar almanızı sağlayacak destek çözümlerinden faydalanabilirsiniz.

● Kampanyalarınızdan maksimum verimi almanızı sağlayacak detaylı, gerçek zamanlı raporlar alabilirsiniz.

● Gönderi zamanı, gönderi sıklığı ve kampanya zaman aşımı gibi akıllı geliştirmeler ile gelişmiş özellikleri kullanabilirsiniz.

● Kullanımı kolay bir panel sunan Segmentify ile web push gönderimi en basit şekilde yönetebilirsiniz.

 

NOT : Segmentify web push sistemini kullanmak için öncelikle sitenizde T-Soft web bildirim özelliğini pasife aldırmalısınız. Aksi durumda Segmentify sitenizde çalışmayacaktır. Segmentify entegrasyonu yapıldıktan sonra site üzerindeki tüm push sistemi Segmentify üzerinden yönetilebilecektir.

Entegrasyonu uygulama üzerinden yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Slide Adımları

Segmentify Web Push, ücretsiz bir uygulamadır. 

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi"  sayfasından yükleyerek kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulama detayında kullanıcı ve api bilgilerini Segmentify'dan alarak ekleyiniz.

- Segmentify Giriş E-Posta : Segmentify e-posta bilginizi ekleyiniz.

- Segmentify Parola : Segmentify giriş parola bilginizi ekleyiniz.

- Segmentify API KEY : API key bilgisini Segmentify tarafından alarak ekleyiniz.

Bilgileri ekledikten sonra uygulama kurulumunu tamamlayabilirsiniz.

NOT : Uygulamayı yükledikten sonra "sw.js" ve "manifest.json" dosyanızı Tsoft Apps departmanına talep oluşturarak iletmeniz gerekmektedir.

Kurulum sonrasında ön bellek temizleyerek, işlemler ve kontroller için Segmentify'a bilgi verebilirsiniz.