SEGMENTIFY WEB ENTEGRASYONU

Segmentify​ ​ Çözümleri Etkileşim ve Kişiselleştirilmiş​ ​Ürün​​ Önerisi​

Sitenize​ ​ gelen​ ​ bir​ ​ ziyaretçinin​ ​ davranışlarına​ ​ ve​ ​ ziyaretçi verisine​ ​ dayalı​ ​ olarak​ ​ Segmentify​ ​ panelinden​ ​ kolayca​ ​ web​ ​ sitenizde​ ​ kişiye​ ​ özel​ ​ ürün​ ​ önerisi kampanyaları​ ​ oluşturabilirsiniz.

Ziyaretçilerinizle​ ​ etkileşim​ ​ kurmanız,​ ​ ziyaretçilerinizin​ ​ sitenizde​ ​ daha fazla​ ​ vakit​ ​ geçirmesini​ ​ teşvik​ ​ edecek​ ​ ve​ ​ satışa​ ​ yönlendirecektir.

Popup​ :​ ​ Sitenizde​ ​ sizin​ ​ belirlediğiniz​ ​ davranışları​ ​ gerçekleştiren​ ​ ziyaretçilerinize, popup​ ​ vasıtası​ ​ ile​ ​ ilgilerini​ ​ çekebilecek​ ​ ürün​ ​ önerisi​ ​ ya​ ​ da​ ​ kampanya​ ​ sunarak, ziyaretçilerinizi​ ​ sitenizde​ ​ daha​ ​ uzun​ ​ süre​ ​ vakit​ ​ geçirmeye​ ​ ve​ ​ satın​ ​ almaya​ ​ teşvik​ ​ edin.

Email​ :​ ​ Ziyaretçilerinizin​ ​ her​ ​ birine​ ​ özel​ ​ ürün​ ​ önerileri​ ​ ve​ ​ kampanyalar​ ​ içeren​ ​ eposta gönderileri​ ​ ile​ ​ yeni​ ​ müşteri​ ​ edinin,​ ​ mevcut​ ​ müşterilerinize​ ​ çapraz​ ​ satış​ ​ yapın,​ ​ yeniden hedefleme​ ​ ve​ ​ pazarlama​ ​ yaparak​ ​ satışlarınızı​ ​ artırın.

Web-Push​ ​ Notification​ :​ ​ Potansiyel​ ​ müşterilerinizi​ ​ sitenize​ ​ web​ ​ push​ ​ notification’la davet​ ​ edin;​ ​ satın​ ​ almaya​ ​ yönlendirin.

Notification​ ​ Bar​ :​ ​ Uzun​ ​ süreli​ ​ kampanyalarınızı​ ​ sitenizde​ ​ etkin​ ​ şekilde​ ​ notification​ ​ bar ile​ ​ duyurun.

● Gerçek​ ​ Zamanlı​ ​ Dönüşüm​ ​ Raporları:​ ​​Ürünlerinizin,​ ​ sitenizde​ ​ yer​ ​ alan​ ​ bannerların​ ​ ve​ ​ trafik çektiğiniz​ ​ pazarlama​ ​ kanallarınızın​ ​ performansını​ ​ gerçek​ ​ zamanlı​ ​ takip​ ​ edin.​ ​ Harcadığınız reklam​ ​ bütçesinden​ ​ en​ ​ yüksek​ ​ getiriyi​ ​ elde​ ​ edecek​ ​ şekilde​ ​ veriye​ ​ dayalı​ ​ doğru​ ​ kararları zamanında​ ​ alın.

Segmentify web site ziyaretçilerinin verilerini toplayarak anlamlandırıp makine öğrenimi sayesinde parçalar haline getirip ayıran (segmente eden) ve bu doğrultuda ziyaretçilerin site içi davranışlarına göre kişiye özel öneriler sunan bir platformdur.

Kişiye özel ürün önerileri, kişiye özel email, kişiye özel bildirim, banner (push-notification, pop-up vb.) ve kişiye özel arama gibi özellikler en temel özelliklerdir.

Ürünün temel amacı, satışların artmasını sağlamaktır. Dijital pazarlama açısından sitedeki dönüşümleri, dönüşüm oranlarını artırmaya odaklanmış bir üründür. Ortaya çıkan performans gerçek zamanlı olarak anlaşılabilmektedir.

Segmentify en ileri makine öğrenimi teknolojisini kullanarak yalnızca sizin web sitenizden ve mobil uygulamanızdan değil sitenizi ziyaret eden kullanıcıların ziyaret ettiği diğer sitelerden de veri toplar. Bu verileri eş zamanlı olarak müşteri iç görüsü ve satın alma davranışlarıyla birleştirerek kişiselleştirilmiş ürün tavsiyeleri yapmanıza imkan verir. Kullanıcıların ilgi alanlarını analiz ederek doğru zamanda doğru ürün tavsiyeleri yapar, online dönüşümlerinizi ve satışlarınızı artırmanıza yardımcı olur.

Segmentify, site içi ürün arama özelliğini de kişiselleştirerek online dönüşümlerinizi arttırmanıza yardımcı oluyor. Arama çubuğuna otomatik tamamlama özelliği getirerek, popüler kategorileri ve ürünleri sergileyerek ya da en çok aranan anahtar kelimeleri listeleyerek satışlarınızı arttırabilirsiniz.

Dönüşüm gerçekleştirmemiş kullanıcılara, kişiselleştirilmiş mailler göndererek web sitenizi tekrar ziyaret etmesini sağlayabilirsiniz.

Başarılı bir yeniden pazarlama için tüm kullanıcılara aynı maili göndermek yeterli değil. Kişiye özel maillerle yatırım getirisini artırmak segmentify aracılığıyla mümkün. Sepette ürün bırakanlara hatırlatma maili gönderebilir, kullanıcılara ilgilendikleri ürünlerin fiyatı düştüğünde bilgi maili atabilirsiniz. Aciliyet hissi yaratan süreli indirim kuponları ve ücretsiz kargo fırsatları sunarak kullanıcıları tekrar web sitenize çekebilirsiniz.

Segmentify ile tüm online kanallardan elde edilen veriye dayanarak kullanıcılarınızı segmentlere ayırabilir ve son derece kişiselleştirilmiş bir alışveriş deneyimi sunarak online satışlarınızı artırabilirsiniz. Daimi müşterilerinize özel fırsatlar sağlayabilir, sitenizden ilk kez alışveriş yapmış kullanıcıları özel indirim kuponlarıyla tekrar alışveriş yapmaya yönlendirebilirsiniz.

Kişiselleştirilmiş anlık bildirimler kullanarak online satışlarınızı yükseltebilirsiniz. Anlık bildirimlerden yararlanarak kullanıcılarla gerçek zamanlı iletişim kurabilirsiniz. Maillerin iki katı kadar okunma oranına sahip olan kişiselleştirilmiş anlık bildirimler, e-ticaret siteleri için satışları arttırmanın en etkili yollarından biridir. Segmentify sayesinde web site ziyaretçileriniz için kişiye özel ürün, bildirim, pop-up, arama sonucu ve e-mail sunabilirsiniz.

 

Segmentify Web Entegrasyonu ile müşteri hareketlerinizi takip edebilir, alınan veriler Segmentify'a aktarılırarak data oluşumu sağlanır. Elde edilen datalar doğrultusunda müşterilerinize mail, sms, bildirim gibi çalışmalar yapabilirsiniz.

Entegrasyonu uygulama üzerinden yapmak için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Slide Adımları

Segmentify Web Entegrasyonu, ücretsiz bir uygulamadır. 

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi"  sayfasından yükleyerek kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulama üzerinden sitenizi Segmentify ile entegre etmek için "API Key" bilgisi girmelisiniz. API Key bilgisini Segmentify tarafından alabilirsiniz.

Kurulum sonrasında ön bellek temizleyerek Segmentify'a bilgi verebilirsiniz.

Uygulama üzerinde sorun yaşamanız durumunda Segmentify tarafından "API Key" bilgisini alarak Nildesk üzerinden T-Soft Apps ekibimize iletebilirsiniz. Entegrasyon yapılarak talep üzerinden bilgilendirme sağlanacaktır.