Günümüzde online alışverişlerde ve gönderi süreçlerinde zamanın önemi giderek artıyor. Sipariş verirken ve gönderi sürecini yönetirken, ne zaman kargoya verilebileceğinizin ve son kargo çıkış saatlerinin bilincinde olmak oldukça önemlidir. İşte bu noktada Sayaç Bugün Kargoda uygulaması devreye giriyor!

Güncel Sipariş Verme Saatleri: Sayaç Bugün Kargoda uygulaması, sitenizde verilen siparişlerin hangi zamana kadar kargoya verilebileceğini kullanıcılara gösterir. Kullanıcılar, sitenizin istediği alanında yer alan sayaç ve açıklama metni sayesinde, son kargoya verme saatini kolayca öğrenebilirler. Böylece, zamanında kargoya verme sürecini kaçırmazlar.

Resmi Tatillerde Son Kargo Çıkış Saatleri: Uygulamamız, resmi tatilleri görüntüleyerek, resmi tatillerin bulunduğu günlerde son kargo çıkış saati için sayaç ekler. Kullanıcılar, resmi tatillerde son kargo çıkış saatini takip ederek, gönderilerini zamanında hazırlayabilir ve teslimat gecikmelerini önleyebilirler. 

Manuel Gönderim Yapılmama Tarihleri : Standart resmi tatil günlerine ek olarak kendi belirlediğiniz tarih aralıklarını da uygulamaya tanımlayabilirsiniz. Belirlediğiniz tarihler geldiğinde kargo son çıkış sayacında gösterilecektir.

Slide Adımları

Yandex Haritalar, ücretsiz bir uygulamadır.

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi" sayfasından yükleyerek kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

- Arama alanına "Sayaç Bugün Kargoda" yazınız ve "Ara" butonuna tıklayınız.

- Sayaç Bugün Kargoda uygulamasına erişmek için uygulama kartına tıklayınız.

- Uygulamanın kurulumu için gerekli işlemleri yapmak için "Yükle" butonuna tıklayınız.

- Sözleşmeleri okuduktan sonra onaylayınız ve "Yükle" butonuna tıklayınız.

- Uygulama yüklendiğinde başarılı bilgisi gelecektir. Yüklenen uygulamalara sol menüde yer alan "Uygulamalarım" sekmesinde kısayol olarak ulaşabilirsiniz.

- Uygulama detayında "Uygulamaya Git" butonuna tıklayınız.

- Bilgilendirme : Sayaç Bugün Kargoda özelliğinin sitede görüntülenmesi için bu alanda belirtilen kodun blok yönetiminden eklenmesi gerekmektedir. Bloğa ekleme adımları için sonraki görselleri takip edebilirsiniz.

- Son Gönderim Saatleri : Kargo sayacının kaç saat sonrasına kadar sayacağını bu alandan belirleyebilirsiniz. Sayaç süresini gün bazında ayrı ayrı yönetebilirsiniz. Boş bırakılan günlerde gönderim yapılamayacaktır.

- Sayaç Mesajı : Sayaç altında görüntülenecek açıklama metni ekleyebilirsiniz. "Dil" seçimi ile sitenizde kullandığınız her dil seçeneği için ayrı mesajlar gösterebilirsiniz. Dil seçimi ve mesaj bilgisi yazdıktan sonra "Ekle" butonuna tıklayınız. Eklediğiniz metinleri dil bazında istediğiniz zaman silebilirsiniz.

- Sayaçta Saniye Canlı Çalışmasın (Performans Modu) : Sayaç üzerinde gösterilen saniye bilgisinin canlı çalışma durumunu belirleyebilirsiniz.

- Sayaç Gösterimi : Sitede uygulama içerisinde sayaç görünümünü yönetebilirsiniz.

- Resmi Tatil Günleri : Yıl içerisindeki resmi tatil günlerinin listesini inceleyebilirsiniz.

- Gönderim Yapılmayan Tarihler : Uygulamada kargo gönderim yapılmayacağını belirtmek istediğiniz tarihleri ekleyebilirsiniz. Yıl içerisindeki resmi tatiller otomatik ekli gelecektir. İstemediklerinizi listeden silebilirsiniz.

- Yeni alan eklerken tarih seçimi yaptıktan sonra "Ekle" butonuna tıklamanız yeterlidir.

- Düzenlemeleri tamamladıktan sonra "Kaydet" butonuna tıklayınız. Uygulamayı ilk kurduğunuzda herhangi bir düzenleme yapılmasa bile kaydet butonuna tıklamanız gerekmektedir.

 

Siteye Blok Ekleme

- Sayaç Bugün Kargoda uygulamasının sitede görüntülenmesi için uygulama kurulumunda verilen kodun blok içerisinde siteye eklenmesi gerekmektedir. "Tasarım > Tema Yönetimi > Özelleştir > Blok Yönetimi" sayfasını açınız.

- Kodu eklemek istediğiniz sayfayı seçiniz ve HTML Blok eklemek için "Yeni" butonuna tıklayınız.

- "Html Blok" seçeneğini artı butonuna tıklayarak ekleyiniz.

- Eklenen bloğun düzenleme kalemine tıklayınız.

- İçerik Listesi alanından "Yeni" butonuna tıklayınız.

- "İçerik" bölümünde kod içeriğini eklemek için kaynak kodu simgesine tıklayınız.

- Kodu ekleyiniz ve "Kaydet" butonuna tıklayınız.

- Uygulama kurulumu tamamlandığında sayaç bloğu eklediğiniz alanda görüntülenmeye başlayacaktır.