RTB House, yüksek verimli bir online reklamcılık çözümüdür.

Sitenizin ziyaretçilerini sitenize geri getirip onları müşteriniz olmaları yönünde teşvik eder.

Geleneksel reklamcılık yöntemlerine karşılık sadece sizinle ve ürünlerinizle ilgilenen kullanıcıları hedefleyerek, bu kullanıcıların geçmiş alışveriş ve tercihlerine göre kişiselleştirilmiş dinamik reklamlar sunar.

Böylece sizin için önemli olan kullanıcılara ulaşmanızı sağlar, onlara markanızı hatırlatır, alışverişlerini tamamlamaları yolunda onları cesaretlendirir ve sitenizden farklı ürünler göstermenizi sağlar.

Derin Öğrenme algoritmaları tarafından desteklenen RTB House motoru, potansiyel alıcıları belirler ve standart Makine Öğrenimi AI tabanlı yaklaşımlardan daha verimli, 1:1 ultra kişiselleştirilmiş yeniden hedefleme yoluyla performansı artırır.

 

RTB House ile;

- Sektöre Dayalı Müşteri Segmentasyonu

Müşterilerinize benzersiz davranın. İşletmenize uygun farklı müşteri segmentleri oluşturmak için RTB House teknolojisi esnekliğini kullanın. Benzersiz hedefler belirleyin ve gerçekten istedikleri ürünleri sunmak için müşterilerinizin her segmenti için özel reklamlar sunun.

- Derin Öğrenme Optimizasyonu

En son teknolojiden yararlanın. Derin Öğrenme algoritmaları, kampanyalarınızın daha iyi performans göstermesini sağlar ve müşterilerinizin profillerine göre daha doğru şekilde uyarlanmış içerik oluşturmanıza olanak tanır. Derin Öğrenme kullanan kampanyalar, standart Makine Öğrenimi yaklaşımlarını kullanan kampanyalara kıyasla daha fazladır.

- Şeffaf Raporlama ve 7/24 Hedef İzleme

Kampanyanızı tek bir yerden izleyin, yönetin ve optimize edin. Kampanyanızın hedefleri ve istatistikleri günün her saati izlenir ve gerçek zamanlı olarak görüntülenir. Genel bir bakıştan, tek bir reklam öğesi önizleme düzeyine kadar daraltarak derin kampanya analizlerine kadar kampanyanızla ilgili ayrıntılı bilgilere erişebilirsiniz.

- Politikanıza Özel Marka Güvenliği

Reklamlarınızı güvenli içerik ve web siteleri arasında gösterin. Diğer araçların aksine, RTB House çözümü aşağıdaki seçenekler kullanılarak Marka Güvenliği Politikanıza uyacak şekilde özelleştirilebilir.

    -Web Sitesi Kategori Filtresi : Marka standartlarınıza aykırı olabilecek içerik kategorilerini kolayca hariç tutar.

    -Haber Filtresi : Seçilen anahtar kelimeler ve ifadelerle haber içeriğini otomatik olarak engeller.

    -İzin Verilmeyenler Listesi : Markanızı yalnızca güvenli ortamlar arasına yerleştirmek için belirli web sitelerini engelleyin.

- Tüm Cihaz Erişimi

Müşterilerinizin olduğu her yere ulaşın. Herhangi bir cihazda etkili kampanyalar yayınlayabilirsiniz .  Akıllı telefon ve tablet, Uygulama İçi,  Akıllı TV'ler veya oyun konsolları ile kişiselleştirilmiş yeniden hedeflemeden en iyi şekilde yararlanın ve reklamlarınızı dünyanın her yerindeki müşterilere, nerede olurlarsa olsunlar sunabilirsiniz.

Slide Adımları 

RTB House Entegrasyonu, ücretli bir uygulamadır. 

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi" sayfasından satın alarak kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulama detayında istenen "ID" bilgisini RTB House tarafından alarak ekleyiniz.

Sözleşmeyi onaylayarak kurulumu tamamlayabilirsiniz.

Kurulum sonrasında işlemler ve kontrol için RTB House ile iletişime geçebilirsiniz.