RELATED DIGITAL SEGMENT ENTEGRASYONU (VISILABS)

Birleştirilmiş müşteri profilleri, gerçek zamanlı davranışsal hedefleme ve kişiye özel ürün tavsiyeleri ile tüm kanallarda kişiye özel müşteri deneyimleri oluşturabilir, ölçümleyebilir, raporlayabilirsiniz.

Related Digital Segment, müşterilerinize temas noktalarında kişiselleştirilmiş müşteri deneyimleri oluşturmak için tüm çevrimiçi ve çevrimdışı veri kaynaklarını birbirine bağlamasına ve birleştirmesine yardımcı olan analitik odaklı çapraz kanal çözümleri sunar.

Related Digital Segment, şirketlere tüm müşteri verilerini toplayıp birleştirerek iyi koordine edilmiş tek bir müşteri profili sunan ve müşterilere birebir kişiselleştirilmiş mesajlarla doğru zamanda doğru cihaz ve doğru kanaldan ulaşmalarını sağlayan bir platformdur.

Slide Adımları

Related Digital Segment Entegrasyonu (Visilabs), ücretsiz bir uygulamadır.

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi"  sayfasından yükleyerek kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulama detayında Related üzerinden alınan bilgileri ekledikten sonra, sözleşmeyi onaylayarak kurulumu tamamlayabilirsiniz.

- Sid / Oid / Üye Referansı : ID ve referans numarası bilgilerini Related tarafından isteyerek uygulama içeriğine eklemelisiniz. Entegrasyon sağlanması için bu bilgiler zorunludur.

- Sepet İşlemlerinde SuggestActions Çalışsın Mı? : Üyelerin sepet hareketlerini Related uygulaması ile takip edebilirsiniz. Başarılı sepet aksiyonlarını almak için "Çalıştır" seçeneği seçilmelidir.

Kurulumu tamamladıktan sonra Related tarafına bilgi vererek kontrol ettirebilirsiniz.