Pushcrew Web Push, web sitelerinin ziyaretçilerinin tarayıcılarına push bildirimleri göndermelerini sağlayan bir web push bildirim platformudur.

Push Bildirimleri, kullanıcılarınızın masaüstü ve Android cihazlarının web tarayıcısında görüntülenen tıklanabilir pop-up mesajlardır.

Bu uygulama sayesinde kullanıcılarınıza gerçek zamanlı mesajlar, güncellemeler, promosyonlar ve diğer önemli bilgileri doğrudan masaüstü veya mobil cihazlarına gönderebilirsiniz.

Kullanıcılar web sitenizde olmadıklarında bile push bildirim alırlar. Bir web sitesi ve müşterileri arasında otomatik bir doğrudan iletişim yoludur. Pushcrew Web Push web sitenizi trafiğe dönüştürebilir, kullanıcı etkileşimini artırır ve daha fazla abone almanıza yardımcı olur.

Slide Adımları

Pushcrew Web Push uygulaması, ücretli bir uygulamadır. 

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi"  sayfasından yükleyerek kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulama kurulumunun tamamlanabilmesi için Pushcrew tarafından alınacak olan "APP ID"nin ilgili alana eklenmesi ve sözleşmelere onay verilmesi gerekmektedir.

Uygulamayı yükledikten sonra Pushcrew tarafına bilgi vererek işlemleri devam ettirebilirsiniz.