Oturum Süreli Kampanya ile, sanal mağazada belirli bir süre vakit geçiren müşteriye bazı fırsatlar sunabilirsiniz.

Uygulama ayarlarında belirlediğiniz süre kadar müşteriniz sayfanızda kaldığında, sayfada bir açılır pencere belirecek ve müşterinize bu pencere içerisinde sizin önceden yüklemiş olduğunuz resim görünecektir.

Müşteriniz bu resme tıkladığında bu fırsattan yararlanacaktır. Uygulamaya girdiğiniz indirim kodu hangi fırsatı sunuyorsa, müşteriniz de o fırsattan yararlanacaktır.

Eğer gelişmiş kampanya modülü lisansınız varsa, ürün alana hediye ürün, sepette belirli bir tutar üzerinde indirim veya benzeri yüzlerce kupon kodlu senaryo uygulanabilecektir. 

Gelişmiş Kampanya Modülü makalemizi incelemek için tıklayınız.  

Hediye çeki ile de müşteriye indirim çeki oluşturulabilir, ücretsiz kargo imkanı sunulabilir.

Hediye Çeki Oluşturma makalemizi incelemek için tıklayınız.

Slide Adımları

Oturum Süreli Kampanya, ücretli bir uygulamadır.

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi" sayfasından satın alarak kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulama detayında aşağıdaki bilgileri ekleyerek kullanıma başlayabilirsiniz.

Düzenlemeleri tamamladıktan sonra sözleşmeyi onaylayarak uygulamayı yükleyebilirsiniz.

- Hediye Çeki Kodu : Ziyaretçilerin faydalanmasını istediğiniz hediye çekini veya kampanya kupon kodunu bu alandan tanımlamalısınız. Görsel üzerine tıklandığında kampanya veya hediye çeki koşulları karşılanıyorsa, kod sepette otomatik çalışacaktır. Sepetin uygun olmaması durumunda kampanya veya hediye çeki koşuluna uygun sistem uyarısı verilir, ziyaretçi hediye çekini not alarak sepet sayfasında manuel çalıştırabilir.

- Oturum Süresi (Saniye) : Uygulama ile yayınladığınız indirimden sitenizde kimlerin faydalanabileceğini belirleyebilirsiniz. Bu alana örnek olarak 180 yazdığınızda sitenize giren ve toplamda 180 saniye sitenizde gezinen kişiler bu kampanyadan faydalanabilir.

- Kaç Saniye Sonra Gösterilsin : Bannerın sitenize girildikten kaç saniye sonra sitede görüntüleneceğini belirler.

- Resim Seç : Sitede görüntülenecek olan görsel yolunu ekleyebilirsiniz. Resim URL'si için sitenizin yönetimin panelindeki dosya yöneticinden resim yükleyerek URL alabilirsiniz veya farklı bir dosya yükleme servisini kullanabilirsiniz. Uygulamada kullanılacak görselleri sitenizde barındırmak için anasayfada bulunan "Dosya Yönetici" alanına tıklayınız. Kullanmak istediğiniz görseli "Yükle" butonunu kullanarak yükleyiniz. Yükleme sonrasında görselin altında bulunan üç nokta ile seçenekleri açınız ve "URL" seçeneğine tıklayınız. Seçtiğiniz görsel tarayıcıda açılacaktır. Tarayıcıda gösterilen görsel linkini kopyalayınız ve uygulamaya ekleyiniz.