Ödeme bir satın alma sürecinin en kritik noktasıdır. Burası eksik olan bir satın alma, hiçbir şeyi satamama ile sonuçlanmaktadır.

T-Soft e-ticaret sistemi, alternatif ödeme sistemlerinin sanal pos, ve 3d sanal pos alt yapıları ile entegre olmuş, binlerce T-Soft e-ticaret sistemi kullanıcısı bu entegrasyon alt yapısı ile tahsilatları yapmaktadırlar.

T-Soft e-ticaret altyapısı ile ödeme sistemi olarak Multinet GiftCard entegrasyonu bulunmaktadır.

Multinet'in bir ürünü olan Giftcard, hediye kartı dağıtan işletmelerin ödemelerini online olarak sanal mağazalarda yapmasına imkan vermektedir.

Multinet GiftCard entegrasyonu ile 400.000 MultinetGift Card kullanıcısı, tüketmek zorunda oldukları hediye paraları, sizin e-ticaret sitenizden alışveriş olarak harcayabilecekler.

Şirketler çalışanlarına ikramiye vb. ek desteklerini yaptıkları Multinet Giftcard, anlaşmalı fiziksel mağazalarda kullanılabilmekte.

Artık T-Soft e-ticaret alt yapısı ile hizmet veren e-ticaret projeleri de bu mağazalar arasında olabilecekler. Bu sayede hem satışlarını artıracaklar hem de Multinet tarafından kart kullanıcılarına duyurulacaklar.

Multinet GiftCard ödeme sistemi entegrasyonu için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Öncelikle Multinet GiftCard ile görüşerek hesap işlemleri tamamlanmalı ve entegrasyon için bilgiler alınmalıdır.

Aldığınız bilgileri eklemek için "Siparişler > Ödeme Seçenekleri" sayfasına tıklayınız.

iyzico1.png (360 KB)

Ödeme seçenekleri sayfasında "Multinet GiftCard" ödeme seçeneğinin düzenleme penceresini açınız.

- Entegrasyon için gerekli olan api bilgilerini Multinet tarafından alarak "GiftCard Public Key" ve "GiftCard Private Key" alanlarından ekleyiniz.

- "Tutar Tipi" alanından Multinet kullanımında ek ücret alınmak isteniyorsa aktif edebilir ve ek hizmet ücretini "Tutar Değeri" alanından ekleyebilirsiniz.

Kaydettiğinizde entegrasyon sağlanmış olacaktır. Multinet GiftCard entegrasyon api bilgilerini nildesk üzerinden ödeme departmanımıza göndererek kurulumun yapılmasını da sağlayabilirsiniz.

giftcard1.png (83 KB)

Kurulum sonrasında Multinet GiftCard kullanılarak test sipariş vermelisiniz. Test sipariş esnasında herhangi bir sorun ile karşılaşmanız durumunda nildesk veya çağrı merkezi üzerinden ödeme departmanımıza bağlanarak kontrol sağlayabilirsiniz.

Kurulum tamamlandığında ödeme sayfasında "Multinet GiftCard" seçeneği açılacaktır.

giftcard2.png (70 KB)