Mobildev İVT ile firmanız için izinli veri tabanı oluşturabilir, büyütebilir, izinli pazarlama kanalınızı kanunlara uygun ve etkin bir şekilde yönetebilirsiniz.

Markanızla ilgilenen kişilerden topladığınız izinli veriler ile markanızın izinli pazarlamasını doğru kişilere yaparak, istenilen amaca ve hedefe ulaşmayı kolaylaştırır; oluşturulan mailing, indirim kuponları, SMS vb. kampanyaların dönüşümleri ile kazancınızı artırabilirsiniz.

İVT web sitesi, e-ticaret, mağaza, çağrı merkezi ve müşterilerinizle temas ettiğiniz tüm noktalardan gelen müşteri verilerinizi birleştirerek çeşitli doğrulama yöntemleriyle, KVKK Kanunu ve ETK Kanunu gereği toplamanız gereken izinleri anlık olarak kayıt altına alıp açık rızaları tek noktadan yönetmenizi sağlar.

Slide Adımları

Mobildev IVT, ücretsiz bir uygulamadır. 

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi"  sayfasından yükleyerek kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulama detayında entegrasyon ve özelleştirme içeriklerini eklemelisiniz.

Düzenlemeleri yaptıktan sonra sözleşmeyi onaylayarak uygulamayı yükleyebilirsiniz.

- API Key / Secret Key : Mobildev ekibinden entegrasyon sağlanması için gerekli bilgilerdir. Tanımlama yapılmadan entegrasyon sağlanamayacaktır.

Mobildev İVT ile veritabanınızı oluşturacak kullanıcılar için farklı durumlar kullanabilirsiniz. İzin durumları uygulama detayında "Collector" alanları ile belirlenmektedir. Mobildev ekibi ile görüşerek kullanacağınız collector id bilgileri alabilir ve uygulamaya tanımlayabilirsiniz.

- Collector ID : Mobildev veritabanına onaylı kullanıcıların aktarılması için collector id alanı doldurulmalıdır.

- Collector ID 2 : Mobildev'e aktarılan kullanıcıların onay durum güncellemelerini almak için kullanılmaktadır.

- Collector ID 3 (Single Opt-In) : Mobildev'e izin onayı olmayan kullanıcıların da aktarımının sağlanabilmesi için kullanılmaktadır.

- İşlem Tipi : Kullanılan collector durumuna göre işlem türü seçilmelidir. İşlem türü bilgisini Mobildev ekibinden öğrenebilirsiniz.

Uygulama ayarlarınızı tanımladıktan sonra test kullanıcılar oluşturarak aktarım durumlarını test edebilirsiniz.

Entegrasyon işlemlerinde sorun yaşamanız durumunda "Bölümler > Destek Taleplerim" sayfasından veya "Nildesk" üzerinden T-Soft Apps departmanımıza talep açrak destek alabilirsiniz.

Uygulama kurulumu sonrasında üye kayıt sayfasında onay alınabilmesi için T-Soft panelinizde "Ayarlar > Genel Ayarlar > Üyelik Onaylama" ayarından "Uygulama İle Onay (Bu seçenek yalnızca üyelik onaylaması hizmeti veren uygulamalar ile çalışır.)" seçilmelidir.