Mobil Chrome Sekme Rengi uygulaması, e-ticaret sitenizin ziyaretçilerinin Android ve IOS mobil Chrome tarayıcısında gezinirken sekme rengini özelleştirmenizi sağlayan bir araçtır.

Bu uygulama sayesinde, sitenizin kampanya veya özel indirim dönemlerinde sekme rengini değiştirerek ziyaretçilerinize görsel bir ipucu sağlayabilirsiniz. Örneğin, bir kampanya süresi boyunca sekme rengini kırmızıya dönüştürerek ziyaretçilerinize kampanyanın devam ettiği konusunda görsel bir hatırlatma sunabilirsiniz.

Mobil Chrome Sekme Rengi uygulaması, ziyaretçilerinizin dikkatini çekerek sitenize olan ilgilerini artırabilir ve satın alma kararı almalarını teşvik edebilir. Bu şekilde, mobil kullanıcıların satın alma sürecine katılımını artırarak işletmenizin başarısını destekleyebilirsiniz.

Slide Adımları

Mobil Chrome Sekme Rengi uygulaması, ücretsiz bir uygulamadır. 

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi" sayfasından kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulama detayında sekme renginin hangi renkte görüntülenmesini istiyorsanız "Renk" alanından seçebilirsiniz.

Seçimlerinizi yaptıktan sonra sözleşmeyi onaylarak uygulamayı yükleyebilirsiniz.

Uygulama yüklendiğinde başarılı bilgisi gelecektir. Yüklenen uygulamalara sağ menüde yer alan "Uygulamalarım" sekmesinde kısayol olarak ulaşabilirsiniz.

Seçtiğiniz renk chrome tarayıcısında gösterilecektir. Uygulamanın çalışması için mobil cihazınızın karanlık modda olmaması gerekmektedir.