MindBehind, maksimum verimlilik için müşterileri herhangi bir kanaldan sanal asistanlara veya canlı aracılara bağlayan bir iş mesajlaşma platformudur.

MindBehind, WhatsApp gibi onlarca mesajlaşma uygulaması üzerinden müşterilerinizle iletişime geçmenizi sağlayan platformdur.

T-Soft ile entegrasyonu sayesinde dijital asistanlar ve müşteri temsilcileri ile  mesajlaşma kanalları üzerinden satış yapabilir, kargo ve sevkiyat sorularına cevap verebilir, ürün iade talebi alabilirsiniz.

Müşteriler ile iletişiminizi otomatikleştirerek daha etkili sohbetler edebilir ve en sık kullanılan mesajlaşma kanallarında etkileşiminizi güçlendirebilirsiniz.

MindBehind’ın yapay zeka destekli chatbotları ile 7/24 kesintisiz hizmet sunarak müşteri ilişkilerinizi güçlendirebilir, pazarlama stratejinizde yepyeni ve etkili bir kanal yaratabilir, satışlarınızı hızlı bir şekilde artırabilirsiniz.

Slide Adımları

MindBehind Entegrasyonu, ücretsiz bir uygulamadır.

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi"  sayfasından yükleyerek kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulamayı kurabilmek için öncelikle MindBehind ile görüşerek hesap oluşturmalısınız.

MindBehind hesabınızın tanımlı olduğu mail adresini alınız ve uygulama detayında "E-Posta" alanına ekleyiniz.

Sonrasında "Firmalarımı Getir" butonuna tıklayınız. Çalıştır butonu ile eklediğiniz mail adresine bağlı hesabınız "Firma" alanında listelenecektir. 

Firmanızı listede bularak seçmelisiniz. 

İşlemleri tamamladığınızda sözleşmeyi onaylayarak uygulama kurulumunu tamamlayabilirsiniz.