T-Soft mail şablonları, işletmelerin e-posta içeriklerini düzenlemelerine, kişiselleştirmelerine ve profesyonel bir görünüm kazandırmalarına imkan sağlar.

T-Soft e-ticaret altyapısının sunduğu bu e-posta şablon içerikleri, müşteri ilişkilerini yönetme, dönüşümleri artırma ve online mağazanızın başarısını destekleme konularında önemli bir rol oynar.

Bu şablonlar, işletmenizin müşterileriyle etkili bir şekilde iletişim kurmanıza ve onların ihtiyaçlarını karşılamanıza yardımcı olur.

E-ticaret sitenizden müşterilerinize gönderilen mailler için T-Soft'un sunduğu standart şablonları kullanabilir veya kendi şablonunuzu oluşturabilirsiniz.

E-posta şablonlarının kullanımında sabit içerikler barındıran üst (header) ve alt (footer) kısımları her şablon için eklemenize gerek yok.

T-Soft ile header ve footer mail şablon alanlarını tek alanda oluşturabilir ve diğer şablonlara sadece değişken kullanarak tanımlayabilirsiniz.

Slide Açıklaması

Üst ve alt kısım mail içeriklerini oluşturmak için "Ayarlar > Bildirim Şablonları" sayfasına tıklayınız.

Düzenleme yapacağınız içeriğin düzenleme kalemine tıklayınız.

Standart mail üst kısım kodlarını kullanabilmek için "Varsayılan Ayarlara Geri Dön" seçeneğine tıklayınız.

Standart içeriği kullanmak istemiyorsanız editör alanından kendi şablonunuzu oluşturabilirsiniz.

Sitenizde birden fazla dil kullanıyorsanız bu işlemleri her dil için yapmalısınız.

Üst ve alt e-posta içeriklerini oluşturduktan sonra kullandığınız şablonlara bu alanların eklenmesi gerekmektedir.

Genel e-posta şablonlarında standart içerikleri kullanıyorsanız "Varsayılan Ayarlara Geri Dön" seçeneğini kullanabilirsiniz.

Bu işlemden sonra ilgili şablonun yeni standart içerikleri ve master şablon değişkenleri otomatik güncellenecektir.

Bu sayede her e-posta içeriği için sadece orta kısmı düzenlemeniz yeterli olacaktır. Üst ve alt kısımlar düzenlediğiniz master şablonlarının değişkeni ile otomatik gelecektir.

Standart e-posta içeriklerini kullanmıyorsanız master şablonların çalışabilmesi için editörden "%HEADER%" ve "%FOOTER%" değişkenlerini tanımlayabilirsiniz.

master-sablonlar4.png (24 KB)