KARAKTER GİRDİKÇE ARAMADA MARKA VE KATEGORİ GETİRME

T-Soft e-ticaret altyapısı ile kullanıcılarınıza gelişmiş ürün arama deneyimi sunabilirsiniz.

E-ticaret sitelerinde satışı destekleyen unsurlarda istenilen ürünlere kolay ve doğru şekilde ulaşım önemlidir.

Gelişmiş arama özelliklerimizden birisi olan "Karakter Girdikçe Aramada Marka ve Kategori Getirme" yapısını kullanabilirsiniz.

Ürünlerin marka ve kategorisini aramaya yazarak, her karakter girildiğinde arama sonuçlarının hemen arama kutucuğunun altında yer almasını sağlayabilirsiniz.

Girilen kategori ve marka ismine göre arama sonucu listelenmesi için "Ayarlar > Genel Ayarlar > Ana Kategori Adını Arama Kriterlerine Ekle / Marka Adını Arama Kriterlerine Ekle" ayarlarını aktif etmelisiniz.

Popüler e-ticaret sitelerinde çokça kullanılmaya başlanan bu özellik müşterinin henüz daha arama yapmadan, aradığı sonuca ulaşmasını sağlıyor, bu sayede arama sonuç sayfası içinde merak ettiği ürünü bulmak zorunda kalmamış oluyor.

Karakter Girdikçe Aramada Marka ve Kategori Getirme özelliği arama sonuçlarına kategori ve marka bilgilerinde görünmesini sağlar ve ek lisansa bağlı olarak çalışmaktadır.

Karakter Girdikçe Aramada Marka ve Kategori Getirme lisansınızın çalışması için ek olarak Aramada Her Karakterde Sonuç Getirme lisansınızın da bulunması gerekmektedir. 

Aramada Her Karakterde Sonuç Getirme makalemizi incelemek için tıklayınız.

Lisansınız var ise aktif ettirmek için destek ekibimize talep oluşturabilirsiniz. Lisansınız yok ise satış temsilciniz ile görüşerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Karakter girdikçe ürünlerle birlikte kategori ve marka listelenmesi için lisansın aktif olması gerekmektedir.

Lisansınız aktifken düzenleme sağlanabilmesi için Front-End departmanına talep oluşturabilirsiniz.

Standart sitelerde Fırat temasında otomatik olarak çalışmaktadır. Diğer standart temalarda Front-End departmanı tarafından ek düzenleme sağlanmalıdır.

Ürünün ana kategori ismi ile arama örneği :

marka-kat4.png (143 KB)

Ürünün marka bilgisi ile arama : 

marka-kat5.png (141 KB)