Bu uygulama ile, istediğiniz görseli sitenizin belirli sayfalarında yağmur efekti ile yağdırabilirsiniz.

Özellikle kampanya zamanlarında kullanıcılara efekt olarak gösterim yapmak istiyorsanız, indirim ikonu yükleyerek yağmasını sağlayabilirsiniz.

Slide Adımları

Görsel Yağmuru, ücretli bir uygulamadır.

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi" sayfasından satın alarak kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulama detayında özelleştirme içeriklerini ekleyebilirsiniz.

Düzenlemeleri yaptıktan sonra sözleşmeyi onaylayarak uygulamayı yükleyebilirsiniz.

- Uygulanacak Sayfa : Uygulamanın hangi sayfada gösterileceğini seçebilirsiniz. "Tüm Site", "Anasayfa", "Ürün Detay" ve "Ürün Liste" şeklinde seçenekler sunulmaktadır.

- Resim Seç : Sitede görüntülenecek olan görsel yolunu ekleyebilirsiniz. Resim URL'si için sitenizin yönetimin panelindeki dosya yöneticinden resim yükleyerek URL alabilirsiniz veya farklı bir dosya yükleme servisini kullanabilirsiniz. Uygulamada kullanılacak görselleri sitenizde barındırmak için anasayfada bulunan "Dosya Yönetici" alanına tıklayınız. Kullanmak istediğiniz görseli "Yükle" butonunu kullanarak yükleyiniz. Yükleme sonrasında görselin altında bulunan üç nokta ile seçenekleri açınız ve "URL" seçeneğine tıklayınız. Seçtiğiniz görsel tarayıcıda açılacaktır. Tarayıcıda gösterilen görsel linkini kopyalayınız ve uygulamaya ekleyiniz.