Web sitenizde anında 100'den fazla dilde kullanılabilmesini sağlayabilirsiniz.

Google Çeviri'nin otomatik çeviri özelliğini web sitenize ekleyebilirsiniz. Google Translate eklentisi ile küresel çapta erişiminizi hızlı ve kolay bir şekilde genişletebilirsiniz.

Slide Adımları

Google Translate, ücretsiz bir uygulamadır.

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi"  sayfasından yükleyerek kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulamayı yüklediğinizde düzenleme yapabileceğiniz uygulama içeriği alanı açılacaktır.

Uygulama içeriğinizi özelleştirdikten sonra sözleşmeleri onaylayarak "Yükle" butonuna tıkladığınızda uygulamanız yüklenmiş olacaktır.

- Blok Konumu : Google Translate uygulamasını sitede hangi konumda kullanmak istediğinizi seçebilirsiniz. Sitenizin "Üst-Alt" veya "Orta" konumlarında uygulamayı kullanabilirsiniz.

- Google Analytics (İstatistik) Numarası : Sitenizin çeviri trafiği takip edebilmek için Google Analytics hesabınızı kullanabilirsiniz. Google Analytics (İstatistik) Numaranızı almak için Google Analytics Gelişmiş Eticaret makalemizi inceleyebilirsiniz.

Uygulama yüklendiğinde başarılı bilgisi gelecektir. 

NOT : Uygulama kurulumundan sonra sitede görüntülenebilmesi için Nildesk üzerinden T-Soft Apps departmanına talep oluşturmalısınız.