Goaffpro, profesyonel affiliate pazarlama uygulamasıdır.

Sitenizde çeşitli kampanya ve satışa yönelik artırım için çalıştığınız influencer'lar ile işlerinizin takibini sağlayabilirsiniz.

Goaffpro, influencer'ların sosyal medya üzerinde paylaşabilecekleri link veya kod ile gelen satışların tutulacağı ve bu satışlardan influencer'lara hakediş (komisyon) verileceği bir sistemdir.

T-Soft altyapısındaki sitenizi Goaffpro sistemine entegre ederek influencer odaklı çalışmalarınızı yönetebilirsiniz.

Goaffpro üzerinde influencer'lar için oluşturduğunuz kampanya kodları sitenizde sepet sayfasında "İndirim Kodu" alanına girildiğinde veya influencer'lara ileteceğiniz linkler ile siteye gelindiğinde bilgiler Goaffpro paneline gönderilecektir.

Bu şekilde gelen ziyaretçi trafiği ve sipariş dönüşümü bilgisine erişebilir, hangi influencer'dan geldiğini görebilir, komisyon ücret bilgilerini takip edebilirsiniz.

Slide Adımları

Goaffpro, ücretli bir uygulamadır. 

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi" sayfasından satın alarak kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Goaffpro ile sitenizin entegre olması için uygulama detayında "Goaffpro ID" bilgisini ekleyiniz ve sözleşmeyi onaylayarak kurulumu tamamlayabilirsiniz.