Ecording ile markanız, amaçlarına ulaşırken ve müşterilerinin ihtiyaçlarını gerçekleştirirken yeşil bir iz bırakabilir!

Ecording ile yapacağınız iş birliği sayesinde markanıza, hedef kitlenizin ilgisini çekecek ve markanızı sektör paydaşlarınız arasından öne çıkaracak yeşil bir değer kazandırabilirsiniz.

İklim krizinin artan etkileri nedeniyle orman ekosistemlerinin; karbon tutma, biyoçeşitlilik kaybının azaltılması ve gezegendeki sıcaklık artışının önüne geçilmesi gibi konularındaki kilit rolü nedeni ile önemleri daha da artmıştır. Ecording, bu sonuçlar doğrultusunda geliştirdiği teknolojilerle bireylerin ve kurumların iklim krizine karşı pozitif ve doğrudan mücadele edebileceği çözümler sunmaktadır ve daha yaşanabilir bir dünyayı hedeflemektedir.

Ecording ile iş birliği yapan markalarda satın alınan her bir ürün ve hizmet doğada bir tohum topuna dönüşüyor. Örneğin, satın aldığınız bir üründe ecoDrone simgesi gördüğünüzde, o ürün satışı için ecoDrone ile bir tohum topu atışı gerçekleştirildiğini anlıyorsunuz. Ayrıca ürünlerin üzerine yerleştirilen QR kodu okutmanızla birlikte tohum topunun ne zaman, nerede, hangi türde atıldığı gibi detaylı bilgilere ulaşabiliyor ve alandan en güncel fotoğrafları görüntüleyebiliyorsunuz.

Slide Adımları

Ecording Entegrasyonu, ücretli bir uygulamadır.

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi" sayfasından satın alarak kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Ecording entegrasyonu yapmak için öncelikle "Ecording" ile iletişime geçerek iş birliği işlemlerini tamamlamalısınız.

Ecording tarafından entegrasyon için gerekli olan "API Key" bilgisini alarak uygulamaya ekleyiniz.

Sözleşmeyi onaylayarak uygulamayı yükleyebilirsiniz.

Ecording'in yönlendirmeleri ile sitenizde Ecording içeriğini gösteren banner ekleyebilir, Ecording çalışmalarınız için sayfa ve bloklar oluşturarak müşterilerinize gösterebilirsiniz.

Ecording sitesi üzerinden referans iş birliği markalarını inceleyebilir veya Ecording ile iletişime geçerek bilgi alabilirsiniz.

Ecording tarafından alacağınız qr kodu ödeme seçeneklerinizin "Onay Açıklama" sayfalarına ekleyerek müşterilerinize bilgisini gösterebilir ve takibi yaptırabilirsiniz.