DoubleClick Dijital Pazarlama (DDM), reklamverenlerin daha etkili dijital pazarlama kampanyaları oluşturmasını, yönetmesini ve büyütmesini sağlayan entegre bir reklam teknolojisi platformudur. 

DDM, alıcıların birden çok kanalda bütünsel programlar yürütmesine yardımcı olmak için birinci sınıf çözümleri bir araya getiriyor. 

 

DDM çözümleri şunları içerir:

DoubleClick Dijital Pazarlama Yöneticisi : Trafik işlemleri ve raporlama dahil olmak üzere dijital reklam kampanyalarınız için reklam sunumu ve yönetimi çözümleri.

DoubleClick Bid Manager : Google'ın, ajansların ve reklamverenlerin reklam borsalarında çevrimiçi reklam satın almalarına yardımcı olmak için sıfırdan oluşturulmuş, her bir gösterime dayalı olarak gerçek zamanlı talep tarafı platformu.

DoubleClick Search : Ajansların ve reklamverenlerin birden çok motorda arama kampanyaları oluşturmasını, yönetmesini, raporlamasını ve optimize etmesini sağlayan bir arama yönetimi platformu.

DoubleClick Rich Media : Zengin medya reklamcılığını üretmek, yönetmek ve raporlamak için uçtan uca bir sistem.

DoubleClick Studio : DoubleClick Rich Media reklam birimlerini oluşturmak ve yönetmek için hem reklam ajansları hem de medya ajansları tarafından kullanılan üretim ve iş akışı araçları.

Google Analytics : ajanslara ve reklamverenlere dijital pazarlama çabalarında yardımcı olan bütünsel bir ölçüm ve ilişkilendirme aracı. Google Analytics, alıcılara daha kapsamlı kampanya ölçümü sağlamak için DDM raporlamasıyla birlikte çalışan DoubleClick Dijital Pazarlama'nın ayrılmaz bir parçasıdır.

Slide Adımları

DoubleClick Entegrasyonu, ücretli bir uygulamadır. 

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi" sayfasından satın alarak kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulama detayında DoubleClick üzerinde takip etmek istediğiniz kampanyaya ait "Kupon Kodu" veya "Hediye Çeki" bilgisini tanımlayabilirsiniz.

Sepet sayfasında "İndirim Kodu" alanına uygulamaya girilen kodun girilmesi durumunda takibini sağlayabilirsiniz.

Uygulamaya "Kampanya Kodu" bilgisi ekleyerek, sözleşmeyi onaylayıp kurulumu tamamlayabilirsiniz.