CHANNELSIGHT ENTEGRASYONU

ChannelSight, müşterilere hızlı, hatasız bir satın alma yolculuğu yaparken, harekete geçirici pazarlama bilgisi de sunmaktadır.

Markaların çevrimiçi ve çevrimdışı satışlarını artırmalarını sağlamak için çözümler sunmaktadır.

Teknolojisi sayesinde, müşterilerin anında satın alma işlemlerini tamamlamak için doğrudan onaylanmış bir iş ortağı perakendecisine atlamasına yardımcı olmak için marka içeriğiyle bütünleşir.

Tüm dijital kanallardaki satışa yönlendiren bilgileri göstermek için dikkat çekici verilere erişmenizi sağlar.

ChannelSight ile;

     - Tüketicilerin ürünlerinizi herhangi bir pazar yerinden veya perakendeciden tek bir tıklamayla satın almalarını sağlayın. Artık rekabetçi dikkat dağıtıcılardan kaynaklanan satışları kaybetmeyin ve müşterilere sürekli olarak sorunsuz bir satın alma yolu sağlayın.

     - Ürünlerinizin çevrimiçi nasıl göründüğü konusunda asla endişelenmeyin. Digital Shelf ile arama sonucu görünürlüğü, envanter, derecelendirmeler ve incelemeler ve ürün sayfası izleme dahil olmak üzere ürünlerinizin çevrimiçi varlığını kolayca takip edebilir ve yönetebilirsiniz.

     - Tüm pazar yerleri ve perakendeciler genelinde ayrıntılı tüketici öngörülerini görüntüleyin, böylece performansı artırmak için ihtiyacınız olan bilgiye sahip olursunuz. Ürünlerinizin satıldığı her yerden detaylı ürün, perakendeci, kampanya ve sepet kompozisyon verilerini alın.

     - Alışveriş yapılabilir medya ile müşterilere sayısız temas noktasından ulaşabilirsiniz. Web sitenizden ve sosyal medya gönderilerinizden banner reklamlara ve açılış sayfalarına kadar tüm dijital içeriğinizi anında alışveriş yapılabilir hale getirin.

Slide Adımları

ChannelSight Entegrasyonu, ücretli bir uygulamadır. 

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi" sayfasından satın alarak kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulama detayında sözleşmeyi onaylayarak kurulumu tamamlayabilirsiniz.

Kurulum sonrasında işlemler ve kontrol için ChannelSight tarafından destek alabilirsiniz.