Ödeme bir satın alma sürecinin en kritik noktasıdır. Burası eksik olan bir satın alma, hiçbir şeyi satamama ile sonuçlanmaktadır.

T-Soft e-ticaret sistemi, alternatif ödeme sistemlerinin sanal pos, ve 3d sanal pos alt yapıları ile entegre olmuş, binlerce T-Soft e-ticaret sistemi kullanıcısı bu entegrasyon alt yapısı ile tahsilatları yapmaktadırlar.

T-Soft e-ticaret altyapısı ile ödeme sistemi olarak BKM Express entegrasyonu bulunmaktadır.

Bankalararası Kart Merkezi tarafından oluşturulan ortak ödeme sistemi BKM Ekspress ile bir defa kaydedilen kredi kartlarının e-ticaret sitelerinde tekrar girmeye gerek kalmadan güvenli bir biçimde kullanılabilmesini sağlamaktadır.

BKM Express hızlı ve kolay bir ödeme sistemidir. BKM Express ile internet üzerinden kart bilginizi paylaşmadan alışveriş yapabilir, iPhone ve Android uygulamaları üzerinden ise para gönderebilirsiniz.

T-Soft müşterileri BKM ile iletişime geçerek, sözleşme sürecini tamamladıktan sonra sitelerine entegre edebileceklerdir.

BKM Ekspres ile iletişime geçerek ortak kampanyalar yapabilir, bu kampanyalar ile BKM tarafından sitenizin tanıtılmasını sağlayabilirsiniz.

Bu şekilde BKM sitesine giren her gün on binlerce e-ticaret müşterisinin sizden ve kampanyanızdan haberdar olmasını sağlayabilirsiniz.

BKM Express ödeme sistemi entegrasyonu için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Öncelikle BKM Express ile görüşerek hesap işlemleri tamamlanmalı ve entegrasyon için bilgiler alınmalıdır.

Aldığınız bilgileri eklemek için "Siparişler > Ödeme Seçenekleri" sayfasına tıklayınız.

iyzico1.png (360 KB)

Ödeme seçenekleri sayfasında "BKM Express" ödeme seçeneğinin düzenleme penceresini açınız.

- Hizmet Sağlayıcı : Sağlayıcı alanında 3 seçenek bulunmaktadır. Sitede PayTR entegrasyonunuz varsa "PayTR Api" seçebilirsiniz. Diğer entegrasyonlarda "BKM Express V2" seçebilirsiniz. 

- Ortam : Entegrasyonu canlıya almak için "Prod" seçebilirsiniz.

- Merchant ID : BKM Express entegrasyonu için gerekli olan bilgidir. BKM tarafından alarak bu alana ekleyebilirsiniz.

- X TL Üzeri Yüzde veya Rakamsal İndirim Olsun : BKM Express kullanıldığında indirim yapmak için bu alana "1" yazabilirsiniz. "Tutar Tipi" bölümünden indirim türünü yüzde veya tutar olarak seçebilirsiniz. "Tutar Değeri" bölümünden ise uygulanacak olan indirim değerini ekleyebilirsiniz.

- Sepette Kampanya veya İndirim Çeki Kullanılmışsa Yapılan İndirimler Pasif Olsun : Sitede normal kampanya kurgularınız ve BKM Express için tanımlanan indirimlerin birlikte çalışmasını istemiyorsanız bu seçeneği aktif edebilirsiniz. Site kampanyaları aktif edildiğinde BKM indirimi pasif olacaktır.

- Kargo Bedava : BKM Express ödeme yöntemini kullanan müşteriler için kargo bedava seçeneği sunabilirsiniz.

- İndirim Çeki Kullanılmışsa Ödeme Seçeneğini Gösterme : Sepet sayfasında indirim çeki kullanılması durumunda BKM Express seçeneğinin gelmemesini istiyorsanız bu seçeneği kullanabilirsiniz.

Kaydettiğinizde entegrasyon sağlanmış olacaktır. BKM Express entegrasyon bilgilerini nildesk üzerinden ödeme departmanımıza göndererek kurulumun yapılmasını da sağlayabilirsiniz.

bkm1.png (95 KB)

Kurulum sonrasında BKM Express kullanılarak test sipariş vermelisiniz. Test sipariş esnasında herhangi bir sorun ile karşılaşmanız durumunda nildesk veya çağrı merkezi üzerinden ödeme departmanımıza bağlanarak kontrol sağlayabilirsiniz.

Kurulum tamamlandığında ödeme sayfasında "BKM Express" seçeneği açılacaktır.


bkm2.png (126 KB)