Bizi Unutma uygulaması, ziyaretçilerin e-ticaret sitenizin bulunduğu sekmeyi terk ettiği durumlarda, sitenizin sekmesinde belirlediğiniz bir yazının görünmesini sağlayan bir araçtır.

Bu uygulama sayesinde, ziyaretçilerin sitenizin sekmesini terk ettiğinde onlara hatırlatıcı bir mesaj gösterebilirsiniz. Örneğin, "Bizi Unutma" yazısıyla ziyaretçilere sitenizi hatırlatır veya özel bir mesajla onları teşvik edebilirsiniz.

Bizi Unutma uygulaması, ziyaretçilerin dikkatini çekerek sitenize geri dönmelerini sağlar. Bu sayede, potansiyel müşterilerin sitenizden ayrılmadan önce son bir kez göz atmasını ve belki de alışveriş yapmasını teşvik edebilirsiniz. Bu uygulama, ziyaretçi deneyimini iyileştirirken aynı zamanda satışları artırmanıza da yardımcı olabilir.

Slide Adımları

Bizi Unutma, ücretsiz bir uygulamadır.

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi"  sayfasından yükleyerek kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulama detayında özelleştirme içeriklerini ekleyebilirsiniz.

Düzenlemeleri yaptıktan sonra sözleşmeyi onaylayarak uygulamayı yükleyebilirsiniz.

- Sayfanın Sekme Adı (Türkçe) : Sitenizin bulunduğu tarayıcı sekmesinde, sekme değiştirildiği zaman görüntülenecek olan başlıktır.

- Sayfanın Sekme Adı İngilizce/Arapça/Rusça : Sitenizin bulunduğu tarayıcı sekmesinde, sekme değiştirildiği zaman görüntülenecek olan başlığın kullandığınız diğer dillerdeki çevirilerini ekleyebilirsiniz.