Artırılmış Gerçeklik, gerçek dünyayı tamamen simüle edilmiş bir dünyayla değiştiren sanal gerçekliğin aksine, insanların gerçeklik algısını geliştirmek için tasarlanmıştır.

Müşteri memnuniyeti, marka bilinirliği, satış süreci verimliliği gibi konularda yenilikçi çözümler ve geliştirmeler yapabilmek adına artırılmış gerçeklik teknolojilerini entegre ederek, alışveriş deneyimlerini daha sezgisel, arkadaş canlısı ve tatmin edici hale getirmektedirler.

Müşterileriniz İçin  Daha İyi Bir Ürün Deneyimi Oluşturun :  Artırılmış Gerçeklik teknolojisi sayesinde müşterileriniz ürünü satın almadan önce kendi yaşantılarında ürünlerinizin ön izlemesini deneyimleme imkanına sahiptir.

Standart Ürün Resimlerini Geçmişte Bırakın : Müşteri beklentilerinin dijital öncelikli deneyimlere doğru yöneldiği bu zamanda standart ürün resimlerinin yerine AR teknolojisi ile satışlarınızı artırın.

Satışları En Üst Düzeye Çıkarın : Müşterileriniz bu sürükleyici teknoloji sayesinde satın alma olasılığını artırarak iade oranlarını azaltmaktadır.

Slide Adımları

Artırılmış Gerçeklik, ücretli bir uygulamadır. 

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi" sayfasından satın alarak kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulama detayında genel metin bilgilerini düzenleyebilirsiniz.

Bilgilerinizi ekledikten sonra sözleşmeyi onaylayarak uygulamayı yükleyebilirsiniz.

1. QR Kod Açıklaması : Evinizde görüntüle butonuna tıklandığında gelen QR koda ait açıklama metnidir.

2. QR Kod Buton Yazısı : Uygulama penceresinde QR kod kullanımını açmak için gelen buton metnidir.

3. Ön Yükleme Butonu Aktif Olsun : Uygulama penceresi açıldığında görsel üzerinde "3D Modeli Görüntüle" butonunu aktif eder.

4. Kamera Açma Buton Yazısı : QR kod ile ürünü telefonda açtıktan sonra kamera erişimi sağlamak için gelen buton üzerindeki metindir.

5. Çeviri : İçeriklerin kullandığınız diğer dillerdeki çevirilerini bu alanlardan ekleyebilirsiniz.

 

Genel bilgileri ekleyerek uygulama yüklendiğinde ürün artırılmış gerçeklik dosyalarını eklemek için "Uygulamaya Git" butonuna tıklayınız.

Uygulama detayında ürünlere eklenecek dosyaları ekleyebilir ve düzenleyebilirsiniz.

1. Ürün Idleri : Artırılmış gerçeklik dosyalarının ekleneceği ürünün/ürünlerin id bilgisini tanımlamalısınız. Birden fazla ürün bilgisi eklenecek ise id bilgileri arasına virgül ekleyebilirsiniz.

2. Önizleme Resmi : Uygulamada gösterilecek olan önizleme görselidir.

3. GLB Dosyası : GLB ikili bir dosya formatıdır. 3D için JPEG, Web formatları için 3B sahneleri açıklar. Dolayısıyla GLB, GL iletim formatında kaydedilen 3B modellerin bir temsilidir. Bilgiler, kameralar, malzemeler, düğüm hiyerarşisi, animasyonlar gibi #d ayrıntıları içerir. 

4. USDZ Dosyası : Dosya uzantısı USDZ, 3D Artırılmış Gerçeklik varlıklarını tek bir dosyada oluşturmak ve paylaşmak için optimize edilmiş bir açık dosya biçimi olan USDZ Artırılmış Gerçeklik Dosya Biçimi ile ilişkilidir.

5. İşlemler : Eklenen artırılmış gerçeklik dosyaları görüntülemek, düzenlemek ve silmek için liste alanındaki kısayolları kullanabilirsiniz.