T-Soft e-ticaret altyapısı ile birçok e-ihracat çözümü kullanabilirsiniz.

E-ihracat çözümlerimiz içerisinde yer alan ve aynı zamanda Market Modülü gibi lisanslar ile birlikte kullanılabilecek bölgeye göre ürün gösterme özelliğimiz mevcuttur.

Ülkelere göre ürün gösterme özelliği ile yurtdışına veya yurtiçine satmak istemediğiniz ürünleri ülke özelinde kapatabilirsiniz.

Bu özelliği kullanabilmek için Ülkeye Göre Ürün Gösterme lisansınızın olması gerekmektedir. Düzenlemeler esnek fiyat sayfasından yapıldığından dolayı Esnek Fiyat (E-İhracat) lisansınızda olmalıdır.

Lisansınız var ise aktif ettirmek için destek ekibimize talep oluşturabilirsiniz. Lisansınız yok ise satış temsilcilerimiz ile görüşerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ülkelere göre ürün yönetimi yapmak için "Bölümler > E-İhracat > Esnek Fiyat" sayfasına tıklayınız.

urungorunum1.png (212 KB)

Esnek fiyat sayfasında ülkelere atadığınız satış fiyatı alanlarından göstermek istemediğiniz ürünleri kapatabilirsiniz.

Ürün kapatmak istediğiniz sf alanına tıklayarak "-1" yazabilirsiniz. Böylece ürünü ilgili sf alanının tanımlı olduğu ülkelere gizlemiş olursunuz.

urungorunum2.png (118 KB)

E-ihracat kullanımında ip adresine göre yönlendirme özelliği sayesinde, sitenize girilen ülke kontrol edilerek ürün gizlenecektir.

Market modülü kapsamında bu özelliği kullanırken ise mağazalara atadığınız sf alanları ve mağazaların tanımlı olduğu teslimat bölgeleri kontrol edilecektir. Market modülünde bu özelliği ülke, il, ilçe, mahalle bazına kadar yönetebilirsiniz.

Esnek Fiyat makalemizi incelemek için tıklayınız.

Ülke Fiyatları makalemizi incelemek için tıklayınız.

IP Adresine Göre Yönlendirme makalemizi incelemek için tıklayınız.

Market Modülü makalemizi incelemek için tıklayınız.