T-Soft altyapısı kullanarak gelişmiş e-ihracat özelliklerimizden faydalanabilirsiniz.

Yurtdışında farklı birçok ülkeye satışınız varsa, her ülkeye farklı para birimi, farklı ürün fiyatı ve farklı ürün stoğu gösterebilirsiniz. 

Ülke bazında para birimi ve fiyat yönetimi için "Bölgesel Fiyat (Esnek Fiyat) Modülü", stok yönetimi için "Depo Stok Modülü" lisanslarınızın olması gerekmektedir.

Lisanslarınız var ise aktif ettirmek için destek ekibimize talep oluşturabilirsiniz. Lisansınız yok ise satış temsilciniz ile görüşerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ülke bazında tanımlamalar yapmak için "Bölümler > E-İhracat > Ülke Fiyatları" sayfasına tıklayınız.

ülke.png (276 KB)

Ülke fiyatları sayfasında yalnızca kullanılacak seçenekler tanımlanmaktadır.

Ülke fiyatlarında kullanabileceğiniz fiyat ve stok alanlarının değerlerini esnek fiyat sayfasından ekleyebilirsiniz. Esnek Fiyat makalemizi incelemek için tıklayınız.

ülke2.png (60 KB)

1. Filtreleme : Ülke listesinde isme göre filtreleme imkanı sunmaktadır.

2. Veritabanı Alan Yönetimi : Esnek fiyat modülü dahilinde kullanılacak alanları aktif/pasif yapmak için veritabanı alan yönetimine tıklamalısınız. Açılan sayfada fiyat, alt ürün fiyatı, stok, kategori ve ürün ek bilgi alanlarından kullanmak istediğiniz kadarını aktif edebilir, ek bilgi alanlarının karakter sayılarını 1000'e kadar artırabilirsiniz. Aktif olmayan alanları kullanamazsınız. 

ülke3.png (13 KB)

3. Toplu İşlem : Atama yapılmamış tüm ülkeler için fiyat ve stok alanı tanımlamak için kullanılmaktadır.

ülke4.png (5 KB)

4. Fiyat Birimi : Ülkeye tanımlanacak olan para birimidir. 

5. Fiyat Alanı : Ülke bazında görünecek ürün fiyat alanıdır. Seçtiğiniz fiyat alanında her ürünün fiyatının ne olacağını esnek fiyat sayfasından tanımlayabilirsiniz.

6. Stok Alanı : Ülke bazlı farklı ürün stoğu göstermek istiyorsanız kullanabilirsiniz. Ek lisansa bağlı olarak çalışmaktadır. Esnek fiyat sayfasından stok alanları oluşturarak ülkelere tanımlayabilirsiniz.

7. Durum : Ülkelerin aktiflik/pasiflik durumlarını yönetebilirsiniz. Teslimat bölgelerinden pasife alınan ülkeler bu sayfada da pasif durumdadır.

 

E-İhracat hakkında detaylı bilgi almak için websitemizi ziyaret edebilirsiniz.