ERP ENTEGRASYONU İÇİN TEST SİPARİŞ OLUŞTURMA YÖNTEMLERİ

T-Soft e-ticaret altyapısı ile birçok ticari yazılım entegrasyonu kullanabilirsiniz.

Ticari yazılım entegrasyonları ile hem şirket içi işleyiş otomatize edilebilmekte, hem otomasyon sayesinde hatalar minimize edilebilmekte.

E-ticaret sitesinde yapılan işlemlerin otomatik olarak ilerlemesi iş yükünü azaltır ve farklı işlere ayırabilmeniz için zaman oluşturur.

ERP ekibimiz aracılığı ile kullandığınız ticari yazılım ile T-Soft altyapısındaki sitenizi entegre edebilirsiniz.

Entegrasyon işlemleri için öncelikle satış temsilciniz ile görüşmelisiniz. Gerekli bilgileri ve yönlendirmeleri sağlayacaklardır.

Ticari yazılımlar (ERP) hakkında detaylı inceleme ve entegrasyonumuzun bulunduğunduğu firmaları incelemek için https://www.tsoft.com.tr sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Satış temsilciniz sizi ERP ekibine yönlendirdikten sonra entegrasyonda kullanılacak test işlemleri yapılması istenmektedir.

Sipariş testlerini, sitenizde kullanacağınız tüm ödeme yöntemleri ve kargo firmaları ile carisi ERP sisteminde kayıtlı olan ve olmayan üyeler ile oluşturmalısınız.

Ödeme Seçenekleri makalemizi incelemek için tıklayınız.

Kargo Yönetimi makalemizi incelemek için tıklayınız.

Test işlemleri içerisinden sipariş testlerini aşağıdaki yöntemlerle oluşturabilirsiniz.

1. Yönetim Panelinden Sipariş Oluşturma

Carileri panele üye olarak ekledikten sonra "Siparişler > Yeni Sipariş Oluştur" sayfasından cari adına test sipariş oluşturabilirsiniz.

Yönetim Panelinden Sipariş Oluşturma makalemizi incelemek için tıklayınız.

2. Üye Adına Siteye Geçiş Yaparak Sipariş Oluşturma

Carileri panele üye olarak ekledikten sonra "Üyeler > Üyeler" sayfasından üyeyi seçerek "Üye/Bayi Girişi" butonuna tıklayınız.

Şifre bilgilerine ihtiyaç duymadan üye adına siteye giriş yapılacaktır.

erp-test1.png (58 KB)

Üye adına giriş sağlarken hata alıyorsanız yönetim paneli ve sitenizin aynı url ile açılıp açılmadığını kontrol etmelisiniz.

Siteye geçiş sağladığınızda site linki "https://www.siteadi.com" şeklinde www ile açılıyorsa, yönetim paneline de "https://www.siteadi.com/Y" şeklinde www ekleyerek girilmelidir.

Siteye geçiş sağladığınızda site linki "https://siteadi.com" şeklinde www olmadan açılıyorsa, yönetim paneline de "https://siteadi.com/Y" şeklinde www olmadan girilmelidir.



Test Üyelik Oluşturma

Test siparişlerde kullanacağınız üyelikleri yönetim panelinden veya site ön yüzden oluşturabilirsiniz.

Yönetim panelinde "Üyeler > Üyeler" sayfasından "Yeni" butonuna tıklayarak zorunlu bilgileri girerek üyeyi ekleyebilirsiniz.

erp-test2.png (76 KB)

Site ön yüzde ise "Üye Kayıt" sayfası üzerinden üye bilgileri girerek ekleyebilirsiniz.

erp-test3.png (43 KB)