ÜYE/BAYİ SEPETİNDE KARGO ÜCRETİ SIFIRLAYAN ÜRÜNLER

Sitenizde kargo ayarlarınızı değiştirmeden veya kampanya oluşturmadan, üye/bayi kullanıcılarınız için ücretsiz kargo tanımlayabilirsiniz.

"Üye/Bayi Sepetinde Kargo Ücreti Sıfırlayan Ürün" özelliği ek lisansa bağlı olarak çalışmaktadır.

Lisansınız var ise aktif ettirmek için destek ekibimize talep oluşturabilirsiniz. Lisansınız yok ise satış temsilciniz ile görüşerek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bu lisans kullanımında kargo sıfırlaması için seçilen ürünlerin alınması durumunda kargo ücreti sıfırlanmaktadır.

Kargo ücretsiz olan ürünün yanına farklı bir ürün atıldığında, bu lisans özelliğinde tüm sepet için kargo ücreti sıfırlanacaktır.

Lisansınız aktifken sepette kargo ücretini sıfırlayacak olan ürünleri tanımlamalısınız.

Slide Adımları

- Üye/bayi bazında kargo ücretini sıfırlamak istediğiniz ürünleri belirlemek için "Ürünler > Ürünler" sayfasına tıklayınız.

- Ücretsiz kargo yapmak istediğiniz ürünün düzenleme kalemine tıklayınız.

- Ürün düzenleme penceresinde yer alan "Üye Sepetinde Kargo Sıfırla" veya "Bayi Sepetinde Kargo Sıfırla" seçeneklerinden kullanmak istediklerinizi  aktif ederek, kaydediniz.

- Sadece üye statüsünde ki kullanıcılar için ücretsiz kargo olsun istiyorsanız "Üye Sepetinde Kargo Sıfırla" seçeneğini, sadece bayi statüsünde ki kullanıcılar için ücretsiz kargo olsun istiyorsanız "Bayi Sepetinde Kargo Sıfırla" seçeneğini aktif ederek kaydedebilirsiniz. Her iki kullanıcı türünü de istiyorsanız iki seçeneği de aktif edebilirsiniz.

- Sepette bu seçeneklerin aktif olduğu bir ürün varsa, sepette ekli olan diğer ürünlerde dahil olmak üzere tüm kargo ücretini sıfırlar.

 

CSV İle Toplu Düzenleme

- Sepette üye/bayi bazında kargo sıfırlayan ürünleri toplu işlem ile aktif/pasif yapabilirsiniz.

- Tanımlamaları toplu olarak yapmak için "Ürünler > Excel Ürün Sihirbazı > Excel Ürün Dışa/İçe Aktar" sayfalarını kullanabilirsiniz.

- Uygulamada "Ürünler > Dışarı Aktar" sekmesinden "Üyelere Ücretsiz Kargo/Bayilere Ücretsiz Kargo" sütunu ile gösterim durumunu düzenleyebilirsiniz. 

- Düzenleme yaptığınız dosyayı "Ürünler > İçeri Aktar" sekmesinden aktarabilirsiniz.

CSV Ürün Sihirbazı - Ürün Dışa Aktarma makalemizi incelemek için tıklayınız.

CSV Ürün Sihirbazı - Ürün İçe Aktarma makalemizi incelemek için tıklayınız.