TEMA MARKETİ VE TEMA YÖNETİMİ

T-Soft, e-ticaret dünyasına hızlı ve etkili bir giriş yapmak isteyen işletmeler için tasarlanmış güçlü bir e-ticaret altyapısı sunar.

V5 sürümüyle birlikte, işletmenizin çevrimiçi varlığını oluşturmanız ve yönetmeniz için ihtiyacınız olan her şeyi sunar.

 

TEMA YÖNETİMİ

T-Soft e-ticaret sitenizde yüklediğiniz ve kullandığınız tüm temaları tek menüde yönetebilirsiniz.

"Tasarım > Tema Yönetimi" sayfasında aktif temanızı görüntüleyebilir, yüklü temaları listeleyebilir, tema yükleme, aktifleştirme, güncelleme ve düzenleme işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz.

"Aktif Tema" alanında kullandığınız temayı görüntüleyebilir, "Özelleştir" butonuna tıklayarak tema içeriklerinizi değiştirebilirsiniz.

Tema içeriklerini düzenleme hakkında aktif temanıza ait kurulum makalesini inceleyebilirsiniz. 

tema-yonetimi5.png (157 KB)

"Yüklü Temalar" alanında yüklenen hazır temalar listelenir.

"Tema Marketine Git" seçeneği ile yeni temalar görünütleyebilir ve yükleme yapabilirsiniz.

Yüklü tema üzerine geldiğinizde işlem yapabileceğiniz butonlar yer almaktadır.

tema-yonetimi6.png (139 KB)

Önizleme : Seçtiğiniz temanın standart görünümünü örnek site üzerinden aktif etmeden önizleme ile görmenizi sağlar.

2.  Aktifleştir : Seçili temayı sitenizde aktif ederek kullanmanızı sağlar. Tıkladığınızda aktifleştirme için iki seçenek sunulmaktadır.

1. Seçenek : "Temayı Aktifleştir" seçeneği ile temayı aktifleştirdiğinizde daha önce eklediğiniz slider, banner ve diğer içerikleriniz var ise içerikler silinmeden tema ve şablonlarda değişiklik sağlar. Tema değiştirildiğinde tüm özel şablonlarınızın da default seçilmesine neden olur. Sitenizdeki içerikler aynı kalır, sitenin görünümü ve çalışma şekli etkilenebilir. Örnek olarak anasayfanıza önceki temaya ait banner, slider görsellerinizi eklediniz. Tema marketinde beğendiğiniz farklı temalara geçiş yapmak istediğinizde, "Temayı Aktifleştir" seçeneğini kullanarak bir önceki temanıza ait slider, banner gibi içerikler aktifleştirdiğiniz temanıza aktarılmış olur.

2. Seçenek : "Temayı Aktifleştir ve İçerikleri Aktar" seçeneği ile temayı aktifleştirdiğinizde, daha önce eklemiş olduğunuz slider, banner gibi düzenlemeler mevcut ise, tema değişiminde yaptığınız tüm işlemler silinir. Yeni tema yükleme işleminde, yüklenen tema konseptine ait slider, banner gibi içerikler sitenize yüklenir.

NOT : Tema değişikliği işlemi yapıldığında kategori, ürün, içerik yönetimi gibi alanlar silinmez. Kullandığınız temaya özel, farklı gösterimler olabilir.

Tema aktifleştirme işlemini tamamladığınızda Tema Yönetimi sayfasında "Aktif Tema" alanında yüklediğiniz tema gelecektir.

tema-yonetimi7.png (289 KB)

 

TEMA MARKETİ

E-ticaret sektöründe satın alma işlemini etkileyen önemli faktörlerden biri de web sitesi temalarıdır.

T-Soft'un tema marketi olan tsoftthemes.com adresinden ve panelinizden tüm temaları görüntüleyebilir, yükleyebilir, satın alabilir ve düzenleyerek kullanabilirsiniz.

Tsoftthemes.com ile ilgili:

Çeşitli Temalar: T-Soft E-Ticaret Temaları, işletmenizin ihtiyaçlarına uyacak şekilde özenle tasarlanmıştır. Geniş tema koleksiyonumuz arasından seçim yapabilir veya özel tasarım seçenekleriyle kendi benzersiz görünümünüzü oluşturabilirsiniz. Ürün yönetimi, ödeme işlemleri, stok takibi ve daha fazlası için kapsamlı bir çözüm sunar.

Tema Düzenleme: Temanızı özelleştirmek hiç bu kadar kolay olmamıştı. T-Soft'un sezgisel tema düzenleme araçları ile web sitenizi kendi tarzınıza uygun hale getirebilirsiniz.

Güncelleme Kolaylığı: T-Soft Themes ile web sitenizin güncel kalması her zaman garantidir. Kolayca güncelleme yapabilir, yeni özellikler ekleyebilir ve müşterilerinize her zaman en iyi deneyimi sunabilirsiniz.

Video Açıklaması 

Yönetim panelinizden tema marketine erişmek için "Tasarım > Tema Yönetimi" sayfasına tıklayınız.

Tüm temalara ulaşmak için "Tema Marketine Git" butonuna tıklayınız.

Tema marketinde kullanabileceğiniz tüm temalar listelenmektedir.

Yüklediğiniz temalar ile diğerlerini birbirince kolayca ayırt edebilirsiniz.

Yeni bir tema yüklemek için ilgili seçeneğin üstüne tıklayabilirsiniz.

Temaları yüklemeden önce ön izleme ile detaylı kontrol etmek için Tema Marketi sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Yeni bir tema yüklemek için ilgili seçeneğin üstüne tıklayabilirsiniz.

Açılan tema detay sayfasında temaya özel bilgilendirmeleri inceleyebilir ve yükleme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Bu işlem ile temanız yüklü temalar arasında listelenmeye başlar. Sitede görüntülenmesi için aktifleştirme işlemi yapmanız gerekmektedir.

Yüklediğiniz ilgili temanın kurulum makalesini inceleyebilirsiniz.