Kombin kategorisi sistemi ile ürünlerinizin en uygun kombinlerini keşfedin!

Siteniz üzerinde birlikte satmak istediğiniz ürünlerin gösterimi için kombinler ekleyebilirsiniz. 

Eklediğiniz kombinleri kendi aralarında kategorilere ayırabilirsiniz.

Kombinleri kategorilere ayırarak üyelerinizin istediği gruba ait içeriklere ulaşmasını kolaylaştırabilirsiniz.

Slide Adımları

- "Ürünler > Tanımlar > Kombinler" sayfasına tıklayınız.

- Kombin kategori içeriklerini görüntülemek için "Kategori Listesi" butonuna tıklayınız.

- Yeni kombin kategorisi eklemek için artı butonuna tıklayınız.

- Ad : Kombin Kategorisinin başlığının girilmesi gereken alandır. Site tarafında da müşterilerinize bu başlık yansıyacaktır.

- Açıklama : Kategoriye özel açıklamalar oluşturabilirsiniz. Bu açıklama alanı siteye yansımamaktadır. Panel üzerinde not amacıyla kullanabilirsiniz.

- Ek 1/2 : Ek bilgi alanına en fazla 256 karakter yazılabilir. Standartta siteye yansımayacaktır.

- Sıra No : Kombin kategorisine sıra numarası verebilirsiniz. Sıra numarası düşük olarak kategori sitede öncelikli olarak gösterilmektedir.

- Durum : Kombin kategorisinin aktif olup olmadığını bu alandan belirleyebilirsiniz. Aktif olmayan kombin kategorisi sitenizin ön yüzünde görüntülenmeyecektir.

- Link : Kombin kategorisine ait linki bu alandan ekleyebilirsiniz. Düzenleme yapılmaması durumunda kategori adına göre otomatik oluşacaktır.

- Meta Başlık/Tanımlamalar : Kombin kategorinizin Google'a yansıyan başlık ve açıklama alanıdır. Aynı zamanda tarayıcı başlığı ve arama sonuçlarında gösterilen içerikler bu alandan çekmektedir.

- Yenile : Sayfada yapmış olduğunuz değişikliğin yansımasını sağlar.

- Görünüm : Sayfada görüntülenmemesini istediğiniz sütunları düzenleyebilirsiniz.

- Düzenle : Kombin kategorisi eklerken girmiş olduğunuz verileri bu alan üzerinden düzenleyebilirsiniz. Eğer birden fazla dil lisansınız var ise buradan kombin kategorisine ait dil çevirilerini de sağlayabilirsiniz.

- Üst/Alt Vitrinleri : Her kombin kategorisi özelinde metin, görsel vb. içerik eklemeleri yapabilirsiniz. 

- Vitrin içeriğinde üst ve alt vitrin alanlarından kullanmak istediğiniz bölümleri düzenleyiniz. Vitrin içerikleri için editör alanını kullanarak metin, görsel ve kodsal eklemeler yapabilirsiniz. Çeviri alanından kullandığınız dillere göre özelleştirmeler yapabilirsiniz. Vitrin içerikleri masaüstü ve mobil görünüm için ayrı ayrı eklemelisiniz. 

- Eklediğiniz vitrin içeriklerinin siteye yansıması için "Tasarım > Tema Yönetimi > Özelleştir > Gelişmiş > Kombin Listesi" sayfasına "Ürünler Üst/Alt Vitrin" bloğu eklenmelidir. Blokları ekledikten sonra düzenleme kalemi ile detayını açınız. Blok detayında "Ayarlar > Üst veya Alt Vitrin Seç" alanından görüntülenecek vitrin içeriğini seçebilirsiniz. Sitede ilgili kombin kategorisine tıklandığında içerikler yansıyacaktır.

- Kombin kategori liste alanında aktif sütunlarda içerisinde kategoriler özelinde "Ad, Link, Meta Başlık, Sıra No" gibi bilgiler görüntülenir. 

- Durum : Kombin kategorisinin aktif olup olmadığını bu alandan görüntüleyebilirsiniz. Kombin kategori detayına girmeden bu alandan aktiflik durumunu yönetebilirsiniz.

- Sil : Seçili kombin kategorisini silebilirsiniz.

 

Kombin Ekleme makalemizi incelemek için tıklayınız.