E-ticaret sitenizde birlikte satmak istediğiniz ürünleri Kombinler özelliğimiz aracılığı ile birleştirebilirsiniz.

Farklı ürünleri Kombin içerisine ekleyerek tek sayfa üzerinden listeleyebilir, oluşturduğunuz kombinler için kampanya yapabilirsiniz.

Kombin özelliği lisansa bağlı olarak çalışmaktadır. Paketinizde Kombin lisansınız var ise destek ekibimize talep oluşturarak lisansın aktif edilmesini isteyebilirsiniz.

Eğer paketinizde Kombin lisansınız yok ise satış temsilciniz ile görüşerek bilgi alabilirsiniz.

Panel üzerinden "Ürünler > Tanımlar > Kombinler" yolunu takip ederek kombin sayfasına ulaşabilirsiniz.

Kombin ekleyebilmek için öncelikle kombin kategorilerinizi oluşturmanız gerekmektedir. Kombin kategorisi ekleme makalemize ulaşmak için tıklayınız.

Açılan kombin sayfasında işlem sağlayacağınız seçenekler ve eklediğiniz kombinler listelenecektir.


Kombinler Sayfası Liste

1. Ara : Kombinler listesinde anahtar kelimeler ile arama yaparak aradığınız kombine daha hızlı ve kolay erişebilirsiniz.

2. Yeni : Yeni bir kombin eklemenizi sağlar.

http://hedles.cloudewer.com/upload/public/hedles/2023_08_21/Kombinler-Sayfası-Yeni-Kombin.png

2.1. Ad : Kombin başlığının girilmesi gereken alandır. Site tarafında da müşterileriniz kombinin adını görüntüleyebilecektir.

2.2. Kategori : Kombin Kategorisinin seçilmesi gereken alandır.

2.3. Açıklama : Kombin hakkında açıklama girilmesi gerekilen alandır. Site tarafında da müşteriler kombinin açıklamasını görüntüleyebilir.

2.4. Sıra No : Kombine Sıra Numarası verebilirsiniz. Sıra Numarası düşük olarak Kombin öncelikli olarak gösterilmektedir.

2.5. Vitrin Kombini : Vitrin Kombin özelliği standart temalarda mevcut değildir. Siteye özel yapılan bir özelliktir.

2.6. Durum : Kombinin aktif olup olmadığını bu alandan belirleyebilirsiniz. Aktif olmayan Kombin sitenizin ön yüzünde görüntülenmeyecektir.

2.7. Link : Kombin linkinizi bu alandan ekleyebilirsiniz.

2.8. Seo Başlık : Kombininizin google'a yansıyan başlık alanıdır. Aynı zamanda tarayıcı başlığı da bu alandan çekmektedir.

2.9. Seo Tanımlamalar : Kombine ait bir kaç cümle ekleyebilirsiniz. Google indekslemeleri sonucu aramada Kombin başlığının altında gelecek açıklama alanıdır.

2.10. Ad : Kombine özel bir kampanyanız varsa kampanyanıza bir ad tanımlayabilirsiniz. Site tarafında da müşterileriniz kampanyanın adını görüntüleyebilecektir.

2.11. İndirim Türü : Kampanyanın indirim türünü seçebilirsiniz. Yüzdesel ya da Fiyat seçeneğiyle kombinin son fiyatını belirleyebilirsiniz.

2.12. İndirim Değeri : Kampanyaya yapılacak olan indirim değerini bu alandan belirleyebilirsiniz.

3. Kategori Listesi : Kategori Listesi alanını açar.

Kombinler Sayfası Kategori Listesi

4. Sil : Seçili olan kombini silmek için kullanabilirsiniz.

5. Yenile : Sayfada yapmış olduğunuz değişikliğin yansımasını sağlar.

6. Görünüm : Sayfada görüntülenmemesini istediğiniz sütunları düzenleyebilirsiniz.

7. Düzenle : Kombin eklerken girmiş olduğunuz verileri bu alan üzerinden düzenleyebilirsiniz. Eğer birden fazla dil lisansınız var ise buradan Kombine ait dil çevirisini sağlayabilirsiniz.

Kombinler Sayfası Kombin Çeviri

Kombinler Sayfası Kombin Çeviri Alanı

8. Ürün Ekleme : Kombin eklerken ürün eklenemediğinden dolayı bu alan üzerinden kombinlerinize ürün eklemesi sağlayabilir ve ekli olan ürünleri görüntüleyebilirsiniz.

Kombinler Sayfası Ürün Ekleme

Kombinler Sayfası Ürün Ekleme Alanı

Eklemek istediğiniz ürünü seçtikten sonra "Seçimime Aktar" butouna ile "Seçiminiz" kısmına aktarmanız gerekmektedir. Eğer seçtiğiniz ürünlerin Kombin'e eklenmesini onaylıyorsanız son adım olan "Onay" butonu üzerinden "Seçiminiz" alanındaki ürünleri kombininize ekleyebilirsiniz.

9. Görsel Ekleme : Kombininize eklediğiniz ürünlerin birlikte olduğu ve/veya tek oldukları görselleri ekleyebilirsiniz. Eklediğiniz görseller Kombin sayfasında görüntülenecektir.

10. Kod : Kombinin kodunu görüntüleyebilirsiniz.

11. Ad : Kombinin adını bu alandan görüntüleyebilirsiniz.

12. Kategori : Kombinin kategorisi bu alandan görüntüleyebilirsiniz.

13. Açıklama : Kombinin açıklamasını bu alandan görüntüleyebilirsiniz.

14. Link : Kombinin linkini bu alandan görüntüleyebilirsiniz.

15. Sıra No : Kombinin Sıra Numarasını bu alandan görüntüleyebilirsiniz.

16. Aktif : Kombinin aktiflik durumunu bu alandan görüntüleyebilirsiniz.

17. Sil : Seçili olan kombini silmek için kullanabilirsiniz.


Kombin Ekleme hakkında detaylı video anlatımımız için tıklayınız.

Kombin Blok Yönetimi

Kombinler sayfasından eklediğiniz ürünler ve kategoriler sitede Kombinler sayfasında müşterilere sunulmaktadır.

Sayfa düzeni için "Tasarım > Tema Yönetimi > Özelleştir > Gelişmiş > Kombin Listesi ve Kombin Detay" sayfaları kullanılmaktadır.

Kombin Liste : Kombin liste sayfasında müşterilerin tüm kombin kategorilerinizi görmesi ve erişim kolaylığı olması açısından Kombin Kategorileri bloğu ve seçilen kategorideki tüm kombinlerin listelenmesi için kullanılan Kombin Listesi bloğu bulunmaktadır. Eğer kategoriler veya kombin ürünleriniz listelenmiyorsa bu sayfadan ilgili blokların olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.

Kombinler Sayfası Blok Yönetimi


Kombin Detay :  Kombin detay sayfasında standart olarak Kombin Detay bloğu ve hızlı erişim için kullanılabilecek Kategorideki Diğer Kombinler bloğu yer almaktadır. Kombin detay bloğu ekli değil ise kombin özelini göremezsiniz. Eğer kombin detay veya kategorideki diğer kombinler (isteğe bağlı) listelenmiyorsa bu sayfadan ilgili blokların olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.


Kombin Detay Sayfası Blok Yönetimi