Sitenizi henüz yayına almadınız, fakat müşterileriniz sitenize gelmeye devam ediyorsa, onlara şık bir tasarımda sitenizin henüz açılmadığını gösterebilirsiniz.

Ayrıca bir zaman sayacı ile müşterilerinizde bir heyecan oluşturabilir, ve sitenizin açılma sürecini takip etmelerini sağlayabilirsiniz.

Uygulama aktifleştirildiğinde siteyi ziyaretçi erişimine kapatacaktır.

Ancak panel kullanıcıları aynı tarayıcıda yönetim paneline giriş yapıp farklı sekmede sitenizi açtığınızda, sitenizin içeriği görebileceksiniz.

Siz sitenizde çalışırken sayfanızı sorun yaşamadan görürken, müşterileriniz hazırlık aşaması görüntüsünü göreceklerdir.

Sitenizi canlıya almaya karar verdiğinizde "Bölümler > Uygulama Marketi > Yüklü Uygulamalar" sayfasından "Bakım Modu" uygulama detayından "Kaldır" butonunu kullanarak uygulamayı kaldırmalısınız. 

Bakım Modu uygulaması, ücretsiz bir uygulamadır. 

Bu uygulama kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında izleme kodu oluşur.

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi" sayfasından yükleyerek kurulumu sağlayabilirsiniz.

bakim1.png (71 KB)

Uygulamayı yüklediğinizde bilgilerinizi girebileceğiniz uygulama içeriği alanı açılacaktır. 

Bakım modu ekranından görüntülenecek bilgilerinizi ekledikten sonra sözleşmeleri onaylayarak "Yükle" butonuna tıkladığınızda uygulamanız çalışacaktır.

bakim2.png (70 KB)

1. Resim Seç : Bakım modu sayfasının tasarımında küçük resim eklemesi yapabilirsiniz. Eklemek istediğiniz resmi öncelikle "Dosya Yöneticisi"ne yükleyiniz. Yüklediğiniz görselin üzerinde mouse ile sağ tıklayarak "Bilgi Göster" seçeneğine tıklayınız. Açılan pencerede "Bağlantı" alanına tıklayınız ve tarayıcıda açılan görsel URL adresini kopyalayarak resim içeriğine ekleyiniz.

sayac4.png (288 KB)

"Resim Seç" alanının kullanılabilmesi için "Bölümler > Uygulama Marketi" sayfasında yer alan "Profil Bilgileri" alanına cloudinary bilgileri eklemeniz gerekmektedir. Cloudinary hesabını https://cloudinary.com/ üzerinden oluşturabilirsiniz. 

bakim4.png (134 KB)

bakim6.png (39 KB)

2. Sayfa Başlığı : Sitenize girildiğinde tarayıcı sekmesinde görüntülenecek olan başlık bilgisidir. 

3. Ana Başlık : Bakım modu ekranında gösterilecek olan başlık bilgisidir.

4. İçerik : Bakım modu ekranında ziyaretçilere bilgi vermek için açıklama metni ekleyebilirsiniz. 

5. Telefon : Ziyaretçiler bakım modu süresi boyunca sitenizle ilgili size ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla bu alandan telefon numarası ekleyebilirsiniz.

6. Açılış Tarihi (Tahmini) : Sitenizin tahmini açılış tarihini seçebilirsiniz. Açılış tarihi bittiğinde siteniz henüz açılmayacaksa süreyi uzatmalısınız. Aksi durumda sayac eksi değerler ile saymaya devam edecektir.

bakim3.png (2.27 MB)