ÜYELER SAYFASI

E-Ticaret siteniz üzerinden oluşturulan tüm üyelikleri yönetim panelinizde tek sayfa üzerinden listeleyebilir ve yönetebilirsiniz.

T-Soft altyapısnda kullandığınız mobil uygulama, google giriş, facebook giriş vb platformlardan üyelik alanı var ise, o platformlardan kayıt olan üyeleri de bu sayfa üzerinden görebilirsiniz.

Üyeleri görüntülemek için "Üyeler > Üyeler" sayfasına tıklayınız.

uyef1.png (273 KB)

Üyelerinizi filtreleme, bilgilerini görme, excel işlemleri vb birçok işlemi yönetim paneli üzerinde üyeler sayfasından yapabilirsiniz.

uye3.png (111 KB)

1. Yeni : Yönetim paneli üzerinden yeni üye eklemek için kullabilirsiniz. Sadece sitede zorunlu tuttuğunuz alanları doldurmanız yeterlidir. Yönetim panelinden eklenen üyelerde kvkk ve bilgilendirme onayları verilememektedir. Üye hesabına giriş yaparak onay verilmelidir.

uye2.png (29 KB)

2. Düzenle : Seçili üyeye ait düzenleme penceresini açar. Üye Detay Sayfası makalemizi incelemek için tıklayınız.

3. Sil : Seçili üyeyi siler. Yönetim panelinden silinen üyeler siteye giriş yapamazlar. Yeni üyelik oluşturulması gerekmektedir.

4. Excel İşlemleri : Üyeleri excel ile dışarı aktarabilir, bilgilerini güncelleyebilir veya yeni üyelik oluşturabilirsiniz. Excel İle Üye Aktarımı makalemizi incelemek için tıklayınız.

5. Üye/Bayi Girişi : Üyenin şifresi olmadan site ön yüzdeki hesabına giriş yapabilirsiniz. Üyenin karşılaştığı sorunlar var ise, üye adına giriş yaparak, şifre bilgisine ihtiyaç duymadan kontrol sağlayabilirsiniz.

6. Filtrele : Üyeler sayfası filtreleme alanını aktif eder. Üyeler Sayfası Filtreleme makalemizi incelemek için tıklayınız. 

7. XML Erişim Linki : Sitenizdeki ürünleri farklı firmalara xml olarak vermek için kullanabilirsiniz. Test bir üyelik açarak veya firma adına üyelik açarak butona tıkladığınızda alınacak bilgileri seçerek xml linkini oluşturabilirsiniz. XML Erişim Linki Oluşturma makalemizi incelemek için tıklayınız.

8. Üye Şifre Değiştir : Seçili üyenin şifresini değiştirmek için kullanabilirsiniz. Yeni şifre üyeye mail olarak iletilmektedir.

9. Yeni Mesaj Gönder : Üye hesabım sayfasında bulunan mesajlarım yapısı ile üyelerinize mesaj gönderebilirsiniz. Üyeler mesajı cevaplayarak dönüş sağlayabilirler. Üye Mesajlaşma makalemizi incelemek için tıklayınız.

10. Cari Birleştir : Seçilen iki cariyi belirlediğiniz tek bir cari altında birleştirir. İşlemin geri dönüşü bulunmamaktadır. Birleşecek olan üyelerden ana kayıt olanda yeşil bayrağı aktif ederek birleştirebilirsiniz. Ana kayıt olmayan diğer üyelik silinecektir.

uye4.png (53 KB)

11. Üye Yorumları : Üyenin siteye ve ürünlere yaptığı yorumları görüntülemek için "Ürünler > Yorumlar" sayfasına yönlendirir. Yorumlar makalemizi incelemek için tıklayınız.

12. Aktif Üye : Seçili üyenin/üyelerin durumunu aktif eder.

13. Pasif Üye : Seçili üyenin/üyelerin durumunu pasif eder.


Not : Üyeler listesinde her üyenin bağlı olduğu üye grubunu görebilirsiniz. Grup alanına çift tıklayarak değiştirebilirsiniz. Üye Grupları makalemizi incelemek için tıklayınız.

uye5.png (96 KB)