PDF Katalog Oluşturma Aracı, e-ticaret siteleri için özel olarak geliştirilmiş bir uygulamadır.

Bu araç sayesinde, müşterilere ürünlerinizi katalog şeklinde sunabilirsiniz.

Ürünlerinizi içeren PDF dosyaları oluşturarak müşterilere kolayca iletebilir veya indirmeleri için sunabilirsiniz.

Kataloglar kategori bazında oluşturulabildiği için istediğiniz kategori veya alt kategoriler için özelleştirilmiş kataloglar hazırlayabilirsiniz.

Oluşturulan kataloglar, bilgisayara indirildikten sonra isteğe bağlı olarak siteye yüklenerek veya e-posta gibi araçlarla müşterilere gönderilebilir.

Bu şekilde, müşterileriniz istedikleri zaman ürünlerinizi inceleyebilirler, hatta internet bağlantısı olmadığı zamanlarda bile erişebilirler.

Slide Adımları

Pdf Katalog Oluşturma Aracı Uygulaması

Ürün bilgilerinin isim, fiyat, resim, e-ihracat fiyatları, çevirileri ve farklı para birimleri gibi birçok özelliğinin yer aldığı bir pdf alabilmek için "Pdf Katalog Oluşturma Aracı" uygulamasını kullanabilirsiniz.

PDF Katalog Oluşturma Aracı, ücretli bir uygulamadır.

T-Soft Apps web sitemizden veya yönetim panelinizde "Bölümler > Uygulama Marketi" sayfasından satın alarak kurulumu sağlayabilirsiniz.

Bu uygulama, kurulumu tamamlandığında "Ayarlar > İzleme Kodları" sayfasında kod oluşturur.

Uygulama detayında sözleşmeyi onaylayarak yükleyebilirsiniz.

Yükleme işlemi sonrasında  "Uygulamaya Git" butonuna tıklayınız.

Uygulama içerisinde pdf içeriğini yönetebileceğiniz filtre seçenekleri bulunmaktadır. 

- Ürün Oluşturma Tarihi : Ürünlerin panele ekleme tarihleri ile filtreleme yapabilirsiniz.

- Alış Fiyatı : Ürünlerde alış fiyatı bilgisi kullanıyorsanız belirleyeceğiniz limitler arasındaki ürünleri pdf dosyasına dahil edebilirsiniz.

- Satış Fiyatı : Ürünlerin satış fiyatı bilgisine göre belirleyeceğiniz limitler arasındaki ürünleri pdf dosyasına dahil edebilirsiniz.

- Stok : Ürünlerin stok adet bilgisine göre filtreleme yapabilirsiniz.

- Marka : Marka seçimi yaparak marka özelinde ürün pdfleri oluşturabilirsiniz. 

- Esnek Fiyat : E-ihracat özellikleri ve farklı fiyat alanları kullanıyorsanız istediğiniz satış fiyatı bilgisi ile pdf alabilirsiniz.

- Dil : Ürün bilgileri için kullandığınız diğer dillere çevirilerini ekleyebilirsiniz. Eklediğiniz çeviri bilgileri ile farklı dillerde pdf almak için filtreleme yapabilirsiniz.

- Kategori : Pdf oluşturmak istediğiniz ürünlerin bağlı olduğu kategoriyi/kategorileri seçebilirsiniz. Pdf oluşması için en az 1 tane kategori seçilmelidir. 

- Satırda Gösterilecek Ürün Sayısı : Oluşan pdf dosyasında tek satırda yanyana görüntülenecek toplam ürün sayısını seçebilirsiniz.

- Gösterilecek Ürün Sayısı : Pdf dosyasında toplam kaç tane ürün göstermek istediğinizi belirleyebilirsiniz.

- Sıralama : Pdf içerisinde yer alan ürünlerin sıralama özelliğini seçebilirsiniz.

- Kullanılabilir Alanlar : Ürünlere ait hangi bilgilerin pdf dosyasında yer almasını istiyorsanız alanlar içerisinden seçebilirsiniz.

- Sadece Aktif Ürünler : Yapılan filtrelemeler sonucunda gelen ürünlerden sadece aktif olanların dosyaya eklenmesi için seçebilirsiniz.

- Sadece Görseli Olan Ürünler : Yapılan filtrelemeler sonucunda gelen ürünlerden sadece görseli olanların dosyaya eklenmesi için aktif edebilirsiniz.

- Önizleme : Oluşan pdf dosyasını indirmeden uygulama içerisinde görüntüleyebilirsiniz.

- İndir : Oluşan pdf dosyasını indirmek için kullanabilirsiniz.