Ödeme bir satın alma sürecinin en kritik noktasıdır. Burası eksik olan bir satın alma, hiçbir şeyi satamama ile sonuçlanmaktadır.

T-Soft e-ticaret sistemi, alternatif ödeme sistemlerinin sanal pos, ve 3d sanal pos alt yapıları ile entegre olmuş, binlerce T-Soft e-ticaret sistemi kullanıcısı bu entegrasyon alt yapısı ile tahsilatları yapmaktadırlar.

T-Soft e-ticaret altyapısı ile ödeme sistemi olarak PayBox entegrasyonu bulunmaktadır.

E-ticaret firmaları, kullanıcıları için PayBox ödeme altyapısı sağlayabilmektedir.

PayBox ödeme sistemi Kırgızistan, Rusya, Kazakistan ve Özbekistan'da faaliyet gösteren işletmeler için yerel ödeme sistemidir.

Visa ve MasterCard yanında, Kırgızistan, Rusya, Kazakistan ve Özbekistan'da yerel faaliyet gösteren ödeme yöntemlerinin hepsi PayBox içinde olmaktadır.

15 farklı ödeme yöntemini barındıran tek bir ödeme sistemidir.

PayBox ödeme sistemi entegrasyonu için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

Öncelikle PayBox ile görüşerek hesap işlemleri tamamlanmalı ve entegrasyon için api bilgileri alınmalıdır.

Aldığınız bilgileri eklemek için "Siparişler > Ödeme Seçenekleri" sayfasına tıklayınız.

iyzico1.png (360 KB)

Ödeme seçenekleri sayfasında "PayBox" ödeme seçeneğinin düzenleme penceresini açınız. 

- "Yeni" seçeneğine tıklayınız ve kullanacağınız ödeme sistemini ekleyiniz. Eklediğiniz ödeme sisteminin düzenleme kalemine tıklayınız.

- Açılan entegrasyon penceresinde gelen bilgileri PayBox'dan aldığınız bilgileri ekleyerek kaydediniz.

- Eklediğiniz ödeme sistemini seçiniz ve solda "PayBox Detayları" bölümünden alınacak ek ücret bilgisini ve ödeme seçeneğini hangi tip kullanıcıların görebileceğini seçiniz.

Kaydettiğinizde entegrasyon sağlanmış olacaktır. PayBox entegrasyon api bilgilerini nildesk üzerinden ödeme departmanımıza göndererek kurulumun yapılmasını da sağlayabilirsiniz.

paybox1.png (107 KB)

Kurulum sonrasında PayBox kullanılarak test sipariş vermelisiniz. Test sipariş esnasında herhangi bir sorun ile karşılaşmanız durumunda nildesk veya çağrı merkezi üzerinden ödeme departmanımıza bağlanarak kontrol sağlayabilirsiniz.