KATEGORİ SAYFALARINDA TEK SATIRDA GÖRÜNECEK ÜRÜN SAYISI

Günümüz e-ticaret yapısında kullanıcılar sitenize bilgisayar, tablet, mobil olmak üzere farklı cihazlardan giriş yapmaktadırlar.

Kullanıcı deneyimleri ve ürün sergileme özellikleri göz önüne alındığında her cihaz grubu için farklı ürün yoğunluğu yapılması gerekmektedir.

T-Soft altyapısı ile her cihaz grubu için ürün liste sayfalarında, tek satırda görüntülenebilecek ürün adedini belirleyebilirsiniz.

Masaüstü cihazlar için kategorilerde yan yana 4 adet, mobil cihazlar için yan yana 2 ürün gösterimi yapabilirsiniz.

Kategori ürün gösterim düzenlemeleri için "Ayarlar > Genel Ayarlar > Ürün Listeleme Sayfası Ayarları" sayfasında bulunan ayarları kullanabilirsiniz.

- Ürün listeleme (kategori) sayfalarında, bir satırda görünecek ürün sayısı. Büyük Ekran : Kategori sayfasında her bir satırda yan yana kaç tane ürün görüneceğini belirler. Sol veya sağda blok olduğu zaman bu sayı değişmez. Genişliği 1000px'den büyük cihazlarda geçerlidir.

- Ürün listeleme sayfalarında, bir satırda görünecek ürün sayısı. Orta Ekran : Kategori sayfasında her bir satırda yan yana kaç tane ürün görüneceğini belirler. Sol veya sağda blok olduğu zaman bu sayı değişmez. Genişliği 768px'ten büyük 1000px'den küçük cihazlarda geçerlidir.

- Ürün listeleme sayfalarında, bir satırda görünecek ürün sayısı. Küçük Ekran : Kategori sayfasında her bir satırda yan yana kaç tane ürün görüneceğini belirler. Sol veya sağda blok olduğu zaman bu sayı değişmez. Genişliği 540px'ten büyük 768px'den küçük cihazlarda geçerlidir.

- Ürün listeleme sayfalarında, bir satırda görünecek ürün sayısı. En Küçük Ekran : Kategori sayfasında her bir satırda yan yana kaç tane ürün görüneceğini belirler. Sol veya sağda blok olduğu zaman bu sayı değişmez. Genişliği 540px'den küçük cihazlarda geçerlidir.


Büyük Ekran Görünümü 

tek-satir.png (238 KB)


Küçük Ekran Görünümü

tek-satir2.png (114 KB)