KARŞILAŞTIRMA SİTELERİNDE GÖSTER/GİZLE (TOPLU İŞLEMLER)

Sitenize eklediğiniz ürünleri kullanıcıların kolay ulaşmaları ve ziyaretçi sayınızı artırmak gibi durumlar için karşılaştırma sitelerine gönderebilirsiniz.

T-Soft ile ürünleri karşılaştırma sitelerine gönderebilir, bu ürünleri güncel tutabilir, satış gerçekleştirdiğinizde siparişlerinizi T-Soft üzerinden yönetebilir ve faturalandırabilirsiniz.

Karşılaştırma sitelerine gönderilecek ürünleri belirlemek için farklı yöntemler bulunmaktadır.

Gönderilecek olan xmllerde görünecek ürünleri karşılaştırma bayrağı veya üye grubu oluşturarak belirleyebilirsiniz.

Göndereceğiniz platforma ait bir üye grubunuz var ise xml yapısı öncelikle gruba tanımlı ürünleri baz alacaktır.

Eğer üye grubu yok ise xml de görünecek ürünler için karşılaştırma bayrağı baz alınacaktır.

Birden fazla karşılaştırma sitesine ürün gönderimi sırasında eğer aynı ürünleri gönderiyorsanız sadece karşılaştırma bayrağını kullanabilirsiniz.

Farklı ürünleri göndermek istiyorsanız her biri için üye grubu açabilir, veya farklı ürün gönderdikleriniz için sadece üye grubu açıp kalan diğer siteler için karşılaştırma bayrağını kullanabilirsiniz.


Ürünlerde karşılaştırma bayrağı kullanımı için "Ürünler > Ürünler" sayfasına tıklayınız.

karşı.png (187 KB)
Ürünler sayfasında "Toplu İşlemler > Karşılaştırma Sitelerinde Göster/Gizle" seçeneğine tıklayınız.

karş2.png (108 KB)
Açılan pencerede aşağıdaki seçenekleri kullanarak işlem yapabilirsiniz.

1. Display Price : Gönderilen ürünlerde gösterilecek fiyat bilgisini seçebilirsiniz. "Havale" veya "Peşin" fiyatlarını seçebilirsiniz.

2. Ürünü Göster : Belirlenen ürünlerde karşılaştırma bayrağının göster/gizle durumunu seçebilirsiniz. Göster işaretlediğiniz ürünlerde mavi bayrak aktif olacaktır.

3. Örnek Linkler : Karşılaştırma sitelerinde kullanılabilecek örnek linkler gösterilir. Linkler standart yalın hallerdedir. Karşılaştırma sitelerine iletmek için çeşitli parametreler eklenmelidir. Detaylı bilgi için "XML" departmanımıza talep oluşturabilirsiniz.

4. Seçimi Daralt : Karşılaştırma sitelerine göster/gizle işleminin uygulanacağı ürünlerin ortak bilgilerine göre seçim yaparak uygulayabilirsiniz.

5. Sadece Seçili Ürünler : Karşılaştırma sitelerine göster/gizle işleminin uygulanacağı ürünleri filtreleme ile değilde ürün listesinden seçerek uygulamak istiyorsanız kullanabilirsiniz. Bu seçeneği kullanırken ürün listeden ürünleri seçmelisiniz.

karşı3.png (21 KB)

karşı4.png (73 KB)

Karşılaştırma bayrağı manuel yönetimi hakkında Ürün Bayrak Tanımlamaları makalemizi incelemek için tıklayınız.

Cimri ve Akakçe Xml Linki Alma makalemizi incelemek için tıklayınız.