Kapıda ödeme ile kapıda nakit ve kapıda kredi kartı ile ödeme imkanını kullanıcılarınıza sunabilirsiniz. 

"Siparişler > Yapılandırma > Ödeme Seçenekleri" sayfasına tıklayınız. Kapıda ödeme ayarlamaları yapmak için düzenleme penceresini açınız.

1. Ödeme Tipi Adı : Site ön yüzde ödeme yönteminin görünen adıdır.

2. Hizmet Açıklaması : Kapıda ödeme siparişlerde ek hizmet bedeli alıyorsanız sipariş esnasında görünecek adını yönetebilirsiniz.

3. Tutar Tipi : Kapıda ödeme ek hizmet bedelini tutar veya yüzde olarak alabilirsiniz. Genellikle tutar farkı seçilmesini önermekteyiz. Eğer kapıda ödeme bedeli almıyorsanız pasif seçeneğini seçebilirsiniz.

4. Tutar Değeri : Kapıda ödeme bedeli alıyorsanız ne kadar alınacağını bu alandan belirtmelisiniz.

5. KDV : Kapıda ödeme bedelinin kdv bilgisidir.

6. Üye Görsün / Bayi Görsün : Kapıda ödeme bedelini sadece üyelerden, sadece bayilerden veya her ikisinden de alma almama durumlarını seçebilirsiniz.

7. Ödeme Seçenekleri : Kapıda ödeme seçildiğinde altında listelenecek olan seçenekleri belirleyebilirsiniz. Standart olarak nakit ve kredi kartı gelmektedir. Aktiflik, silme, varsayılan olması gibi düzenlemeleri yapabilir ek başlık eklemek istiyorsanız Yeni seçeneğini kullanbiilirsiniz.

NOT : Kapıda ödeme yönteminde kredi kartı özelliğinin kullanılabilmesi için çalıştığınız kargo firmasından bu hizmeti sunup sunmadıkları öğrenmelisiniz. Eğer kredi kartı ile ödeme imkanı sunuyorsa kargo firması aktif yaparak kullanabilirsiniz.