Kampanya ayarları sayfası, kampanyalarınızı yönetmek ve özelleştirmek için gereken ayarları içerir.

Kampanyalarınızın aktifleşme durumu, bazı puan işlemleri gibi ayarları yönetebilirsiniz.

Kampanya özelinde yapmak istediğiniz düzenlemeler için kampanya detayından işlem sağlayabilirsiniz.

Kampanya ayarlarını aşağıdaki açıklamalar doğrultusunda düzenleyebilirsiniz. 

Slide Adımları

"Kampanyalar > Kampanya Ayarları" menüsünden veya "Ayarlar > Genel Ayarlar > Kampanya Ayarları" sayfasından erişebilirsiniz.

Kampanya ayarları sayfasında yapılabilecek işlemler aşağıda anlatılmıştır.

1. Sepete Otomatik Uygulanacak Hediye Çeki : Buraya tanımladığınız 'Hediye Çeki Kodu' sepete otomatik olarak uygulanır. Müşteri ayrıca bir kod girerse bu kod iptal edilerek müşterinin girdiği kod geçerli olur. Sepette Otomatik Hediye Çeki Kullanımı makalemizi incelemek için tıklayınız.

2. Bir Güzellik Kampanyası Hediye Çeki : Bu alana eklediğiniz çek kodu sepet sayfasında butona basıldığında sepet geneline çek girilmeden otomatik uygulanacaktır. Bir Güzellik Yap makalemizi incelemek için tıklayınız.

3. Kampanyaları Otomatik Aktifleştir : Oluşturulan kampanyaların koşul sağlandığında sepette otomatik çalışmasını istiyorsanız, bu ayarın aktif olması gerekmektedir.

4. Hediye Çeki Oluştuktan Sonra Kaç Gün Kullanılabilsin : Otomatik oluşan hediye çeklerinin, oluşturulduktan sonra geçerlilik süresinin kaç gün olacağını belirtir.

5. Sadece Aktif Kampanyalarda Açıklama Görünsün : Bu ayar aktifse kampanya açıklaması sadece aktif kampanyalarda görünecektir.

6. Siparişlerde Puan İle Hediye Verilebilsin : Puan sisteminin aktif kullanılması durumunda üyeleriniz kazandıkları puanlar ile belirlediğiniz hediye ürünlerden satın alabilmesini sağlayabilirsiniz. Ürün Bazında Puan Kazanımı ve Hediye Ürün makalemizi incelemek için tıklayınız.