Üyelere ait, cari bakiyelerin takibini site panelinizden yönetebilirsiniz.

Carilere ait bakiye listesi için, Üyeler > Cari > Cari Bakiyeler sayfasına tıklayınız.

bakiye.png (335 KB)

Cari bakiyeler sayfasından üyelerinizin toplam borcunu, alacağını ve bakiyesini görüntüleyebilirsiniz.

bakiye2.png (49 KB)

1. Bakiye Bildirimi Oluştur : Bu buton ile üyelerinize mevcut bakiyeleri hakkında bir bildirim oluşturabilirsiniz. Oluşturacağınız bakiye bildirimi müşterilerinizin mailine iletilecektir. "Bakiye Bildirimi Oluştur" butonuna tıkladığınızda açılan pencerede açıklama girebilir, bu açıklamayı üyelerinize gösterebilirsiniz. Aynı zamanda üyenize iletilecek mail içeriğinde ve konu başlığında düzenlemeler yaptıktan sonra "Uygula" butonuna tıklayarak gönderim sağlayabilirsiniz.

2. Ödeme Bildirimi Oluştur : Bu butona tıklayarak, ödeme yapmamış üyelerinize bir mail gönderebilirsiniz. Gönderilen mail içeriğinde ödeme yapacağı tutarı belirleyerek mailine gidecek bir link ile ödeme sayfasına yönlendirebilirsiniz.

3. Toplu İşlem : Menüde bulunan toplu işlem butonu ile üye grubu içerisindeki tüm üyelerinize  toplu olarak cari hesap ekleyebilirsiniz. Toplu İşlem butonuna tıklandıktan sonra açılan pencerede üye grubunu, bildirim tarihi ve saatini, borcunu / alacağını ve ödeme tipini seçebilirsiniz.

4. Dışarı Aktar : Dışarı aktar butonu ile cari bakiyeler sayfasında görüntülediğiniz bilgileri bir excel dosyası olarak dışarı aktarabilirsiniz.

5. Filtre : Filtreleme butonu ile üye ismine, firma ismine ve fiyat aralığına göre filtreleyerek aramalarınızı kolaylaştırabilirsiniz.

6. Üyeye Git : Seçtiğiniz üyeye ait, bilgileri görebileceğiniz üye kartını açar.



Cari bakiyeleri, ödemeleri ile ilgili diğer tüm ayarlara Ayarlar > Genel Ayarlar > Cari Ödeme ayarlarından ulaşabilirsiniz.

carihareket3.png (113 KB)